Bijwerkingen van teveel Armour Thyroid

August 13

Bijwerkingen van teveel Armour Thyroid

Armour schildklier is de merknaam van een natuurlijke schildklier hormoon vervanging. Drugs.com meldt dat Armour schildklier meestal wordt voorgeschreven door een arts voor omstandigheden waarin de schildklier is niet langer kunnen produceren genoeg schildklierhormoon afkan. Net als het produceren van te veel schildklierhormoon zorgt ervoor dat het lichaam de stofwisseling te versnellen, dat doet neemt teveel Armour schildklier. Symptomen van het nemen van teveel Armour schildklier komen overeen met de symptomen van hyperthyreoïdie, of te veel schildklierhormoon in het bloed.

Spijsvertering problemen

Teveel Armour schildklier kan ernstige gevolgen hebben voor het spijsvertering systeem. «««Drugs.com, volgens de kunnen symptomen zoals misselijkheid, diarree en krampen van maag optreden. Omdat teveel Armour Thyroid versnelt het metabolisme van het lichaam, kunnen patiënten ervaren een toename van de eetlust en overmatige dorst. Patiënten kunnen ook oncontroleerbare gewichtsverlies hebben als het lichaam energie moet hoger zijn dan het aantal calorieën verbruikt in een dag. Gewichtsverlies kan zich voordoen ondanks een toename van het aantal verbruikte calorieën.

Hoofdpijn en stemmingswisselingen

EndocrineWeb.com meldt dat zoals het lichaam metabolisme versnelt, patiënten hoe angstig ervaren kunnen. Ze kunnen gemakkelijk onrustig geworden of prikkelbaar verschijnen. Patiënten die te veel Armour schildklier kunnen voelen zenuwachtig en wankel. Zij kunnen het verslag van tijdvakken van rusteloosheid of ervaring tintelingen in handen en vingers. RXList.com voegt dat slaapstoornissen zoals slapeloosheid kunnen optreden. Kloppende hoofdpijn is mogelijk een ander neveneffect van Armour schildklier.

Verhoogde hartslag en bloeddruk

Als de stofwisseling van het lichaam verhoogt, het hart harder moet werken en pomp sneller om te voldoen aan het lichaam verhoogd zuurstof eisen. Drugs.com legt uit dat het nemen van teveel Armour schildklier een toename hartslag en bloeddruk veroorzaken kan. Patiënten kunnen een plotselinge race gevoel in hun borst hartkloppingen genoemd verslag. Verhoogde zweten kan optreden, en patiënten kunnen het optreden van kortademigheid of duizeligheid met activiteit.

Spierzwakte en vermoeidheid

Een snellere stofwisseling kan maken sommige patiënten voelen zwakke of gemakkelijk vermoeid. Volgens «««RXList.com, kunnen patiënten melden spierzwakte. Spierzwakte kan worden meer prominente in grotere spieren zoals die van de bovenkant van de benen, dijen en bovenarmen. Deze vermoeidheid en spier zwakte kan leiden tot verhoogde activiteit intolerantie en frequente behoefte aan rust.


gerelateerde artikelen