Een lijst van hoog-glycemische koolhydraten

August 4

Een lijst van hoog-glycemische koolhydraten

Terwijl het proberen om uw diabetes te beheren, is het essentieel om te voorkomen dat voedsel dat hoog op de glycemische index. Voedingsmiddelen met een hoge GI rating breken snel in je darmen, het verzenden van een golf van suiker in je bloedbaan en het verhogen van uw bloed glucose. Houd uw afstand van levensmiddelen met een hoog op de schaal die een rating van 70 of meer hebben te helpen stabiliseren van uw niveaus van de bloedglucose.

Granen

Een lijst van hoog-glycemische koolhydraten

Als uw favoriete graan heeft één of ander soort stripfiguur op de doos, zijn inzet, het is vol met suiker en hoog op de glycemische index. Chocolade soezen hebben een rang van 77 op de glycemische index, terwijl maïs gebaseerde vlok granen tempo-93. Denk niet dat je doet jezelf geen gunsten door te kiezen voor een gepofte-tarwe granen ofwel. De GI van deze graansoort kan oplopen tot 83. Als hete graan meer jouw stijl is, blijf weg van instant romige tarwe granen en instant havermout. Deze zich sinfully warme granen hebben glycemische index scores van 74 en 83, respectievelijk.

Snacks

Een lijst van hoog-glycemische koolhydraten

Veel van uw favoriete snack van verwerkte voedingsmiddelen zijn uit de tabel als u wilt overslaan alle hoog-glycemische koolhydraten. Dat rijstwafel nut kan zijn voor uw taille, maar het heeft slechte gevolgen voor uw bloedsuiker. Rijst taarten rang op 82 op de glycemische index. Gewone soda crackers hebben een score van 74, graham crackers vallen op 74, zoutjes hebben een GI van 83 en vanille wafeltjes tarief op 77.

Aardappelen

Een lijst van hoog-glycemische koolhydraten

Als u graag uw gebakken aardappel, wilt u een vervanging voor het beheren van uw bloedglucose. Een roodbruin gepofte aardappel heeft een glycemische index van 111. Voor het grootste deel, heeft een aardappel die is wit aan de binnenkant een rating van ten minste 80. Instant-aardappelpuree kunnen zo hoog als 87 op de classificatie van de index. Zoete aardappelen niet je beste vriend, want ze op 70 op de schaal vallen; echter, hun neef de yam, heeft een GI van slechts 54.

Brood

Een lijst van hoog-glycemische koolhydraten

U kunt hebben brood hebt u diabetes, gewoon niet degenen die zijn gebleekt wit zonder enig zichtbaar teken van volkorengranen. Zwaar verwerkte wit brood heeft een GI-maatregel van ten minste 71 op de schaal. Verwerkte volkoren brood kunnen net zo hoog zijn. Gewone witte bagels zijn op 72, een segment van een wit stokbrood heeft een Indexscore van 95 en een Kaiser roll gelederen op 73. Altijd kiezen voor brood dat ten minste 50 procent hele granen, zoals gemalen tarwe kernel of grof gerst brood. Deze broden zijn laag op de glycemische index, met een scores onder de 50.

Rijst

Een lijst van hoog-glycemische koolhydraten

Als witte rijst is uw bijgerecht gaan-aan, zult je willen heroverwegen. Witte rijst heeft een glycemische-score van ongeveer 89. Zelfs basmatirijst is op het hogere eind met een rang van 67. Niet alle rijst is je vijand, ga enkel voor parboiled of bruine rijst. Deze rassen hebben een GI van 38 en 50, respectievelijk.

Vruchten

Een lijst van hoog-glycemische koolhydraten

Voor het grootste deel, zullen vers fruit dat u genieten van de laag of matig op de glycemische index. Maar een paar van hen zijn ongelooflijk hoog. Meloen tarieven op ongeveer 70 op de schaal, terwijl watermeloen een GI van maar liefst 80 heeft. Ook kan zeer rijp verse ananas omhoog boven 70 op de schaal.


gerelateerde artikelen