Lichaam Detox voor Acne

July 23

Lichaam Detox voor Acne

Als het gaat om de gezondheid van de huid, zijn velen geneigd te behandelen van de oppervlakte van de huid en door dit te doen eigenlijk verergeren de oorspronkelijke toestand. De gezondheid van de huid weerspiegelt de gezondheid van de spijsvertering en ontgifting systeem. Ter verbetering van de gezondheid van de huid, moeten behandelingen richten op het verbeteren van de spijsvertering, de absorptie en de passende clearing van giftige stoffen via de lever. Net als bij eventuele alternatieve behandelingen, de beste resultaten worden verkregen wanneer onder toezicht van een holistisch getrainde vakman, zoals een naturopathic arts.

Hydratatie

Waarschijnlijk is de meest effectieve manier om gezond lichaam ontgiften door het behoud van een optimaal niveau van hydratatie. Wanneer iemand genoeg water elke dag drinkt, heeft het lichaam de kans om te hydrateren en elimineren van afval producten op een effici├źnte manier. Hoewel er bepaalde voorwaarden die de inname van dagelijkse vloeistoffen te beperken, is de algemene aanbeveling dat een persoon drinkt ongeveer de helft van haar lichaamsgewicht in gram. Bijvoorbeeld, moet iemand met een gewicht van 120 pond ongeveer 60 ounces water per dag drinken. Het drinken van voldoende water per dag zal niet alleen leiden tot gezonder uitziende huid, maar het zal ook voorkomen van obstipatie en handhaven optimale cellulaire functie.

Dieet

Dieet biedt de bouwstenen voor de voedingsstoffen die nodig zijn door het lichaam te handhaven juiste metabolisme en de functie. De huid, beschouwd als de tweede belangrijkste ontgiftend orgaan van het lichaam na de lever, weerspiegelt wat gaat op binnenkant. Voedsel geassocieerd met acne omvat melk, vanwege haar hoge hormoon gehalte; geraffineerde koolhydraten, zoals snoep, wit brood, crackers en pasta; en sappen en levensmiddelen die trans-vetzuren en jodium. Omdat het voedselallergie├źn spelen ook een belangrijke rol in de productie van overtollige toxines, is het raadzaam dat een persoon die zij is gevoelig voor levensmiddelen vermijdt. Raadpleeg een naturopathic arts voor passende voedingsaanbevelingen.

Voedingssupplementen

In zijn boek, "Leerboek voor Natuur-Medicine," onderstreept Joseph Pizzorno Jr., N. D., de belangrijke rol die verschillende voedingssupplementen in het behoud van een gezonde huid spelen. Een van de meest algemeen gezien aanvulling met betrekking op de gezonde huid, vitamine A, wordt ook aanbevolen door Pizzorno in zijn boek. Vitamine A retinol vermindert de talgproductie en voorkomt dat de verharding van de sebaceous follikels, en dus leidt tot lagere exemplaren van acne. Andere supplementen aanbevolen door Pizzorno bevatten zink, vitaminen E en C, selenium en pantotheenzuur. Voor effectieve therapeutische toediening van voedingssupplementen, een holistisch getrainde vakman te raadplegen.

Botanische geneesmiddelen

Geneeskrachtige planten die ondersteuning en bevordering van de ontgifting van de lever worden ook in het algemeen aanbevolen voor het zuiveren van de huid. In haar boek, "Kruiden geneeskunde uit het hart van de aarde," raadt Sharol Tilgner, N. D., kruiden die de normale functie van de nieren en de lever stimuleren. Haar "huid formule" bevat klit, sarsaparilla, Oregon druif, gele dok, brandnetel en paardestaart. Deze kruiden bevorderen gezonde spijsvertering, elimineren verspilling, ontsteking verminderen synergetisch werken en immuniteit verbeteren. Omdat botanische geneesmiddelen met bepaalde medische aandoeningen of medicijnen interfereren kunnen, is het belangrijk te raadplegen een naturopathic arts alvorens eventuele kruiden.


gerelateerde artikelen