Goed dieet om te voorkomen dat Diabetes Type 2

June 18

Goed dieet om te voorkomen dat Diabetes Type 2

Type 2 diabetes treedt op als gevolg van uw lichaamseigen weerstand tegen eigen insuline. Wanneer dit gebeurt, kan niet de suiker in uw bloed, die uit de opname van voedsel voortvloeit, voer uw cellen om u te geven energie. In plaats daarvan, de suiker in uw bloed stijgt. Als u overgewicht, kunt u verminderen uw kans op het ontwikkelen van diabetes type 2 met 50 procent door het verlies van 7 tot 10 procent van uw huidige gewicht, de toelichting van de Harvard School of Public Health.

Dieetveranderingen

Kappen op uw porties en het overschakelen van een dieet hoog in geraffineerde koolhydraten zoals witbrood en witte rijst op een dieet rijk aan volkorengranen zoals volkoren brood, bruine rijst en volkoren pasta, is minder belasting op uw lichaamseigen bloedsuiker- en insulineniveaus. Zemelen en vezel in volkorengranen vertragen de introductie van suiker en inulinestroop in uw bloedstroom.

Suikerhoudende dranken

Er is bewijs dat suikerhoudende dranken kunnen leiden insulineresistentie tot en uw risico van type 2 diabetes verhogen. U kan helpen verminderen uw risico van het ontwikkelen van diabetes type 2 door het overschakelen van dranken die veel suiker zoals regelmatige frisdrank bevatten, fruit punch en versterkte vruchtendranken om water en andere dranken ongezoete of suikervrij. Overschakelen naar suikervrije dranken kan ook u helpen gewicht te verliezen.

Transvetten

Je moet proberen om Beperk uw inname van de transvetten gevonden in margarine, verpakte gebakken goederen, fastfood en levensmiddelen die gedeeltelijk gehydrogeneerde plantaardige oliën overschakelen naar meervoudig onverzadigde vetten gevonden in vloeibare plantaardige oliën, noten en zaden kunnen helpen voorkomen dat u van het ontwikkelen van diabetes type 2.

Rood vlees en Alcohol

Als u regelmatig rood vlees eten, heb je over een 20 procent hoger risico van het ontwikkelen van diabetes type 2, volgens de Harvard School of Public Health. U moet Verminder je inname van alle rood vlees en in plaats daarvan, verbruiken meer gevogelte, vis, bonen, zaden, noten en tofu. Matige hoeveelheden alcohol kunnen verminderen uw risico van type 2 diabetes. Controleer met uw arts, vooral als u medicatie neemt, over of u veilig kunt consumeren een of twee alcoholische dranken per dag.

Limiet vet en zout

U moet uw presenteren maten van vlees, nagerechten en andere vetrijke voedingsmiddelen verminderen. In plaats daarvan verhogen uw presenteren maten van vers fruit, groenten en laag-vet zuivelproducten. Beperk uw inname van vet op niet meer dan 25 procent van je totale calorieën. U kunt een laag vet dieet volgen een geregistreerde diëtist. Knippen naar beneden op zout is ook belangrijk. U moet uw inname van natrium reduceren tot geen meer dan 2.300 mg per dag of 1 tsp. zout.


gerelateerde artikelen