Aanvullingen op het helpen van Plantaire Fasciitis

January 25

Aanvullingen op het helpen van Plantaire Fasciitis

Talrijke supplementen kunnen helpen bij de behandeling van uw plantaire fasciitis. Volgens de Amerikaanse Academie van orthopedische chirurgen (AAOS) is plantaire fasciitis de meest voorkomende oorzaak van pijn aan de onderkant van je hiel. Het treedt op wanneer de sterke band van weefsel die boog van je voet, of plantaire fascia, ondersteunt geïrriteerd wordt en ontstoken. Vóór het nemen van supplementen om te helpen bij de behandeling van uw plantaire fasciitis, voldoen aan uw arts te bespreken mogelijke bijwerkingen, de interactie van de drug en de juiste dosering.

Vitamine C

Vitamine C kan zijn een nuttig voedingssupplement voor de behandeling van pijn in uw plantaire fascia. Vitamine C, ook wel bekend als ascorbinezuur, is een in water oplosbare vitamine die je van voedsel verkrijgen moet omdat je lichaam doet het niet produceren. Vitamine C is belangrijk voor de productie van collageen, een belangrijke structurele component van uw bloedvaten, pezen en ligamenten. De dynamische Chiropractie website verklaart dat talrijke factoren veroorzaakt plantaire fasciitis, met inbegrip van ongepaste schoeisel, repetitieve stress, een snelle toename van trainingsintensiteit en volume, wordt overgewicht, leeftijdsgebonden krimp van je hielen vet pads en diëten laag in de vitamine C. verhoogde consumptie van vitamine C--een extra 1 tot en met 3 g vitamine C per dag--met weefsel helpen kan herstellen en verhogen van de sterkte van uw vezelig weefsel , met inbegrip van uw plantaire fascia. Vóór het nemen van vitamine C supplementen voor uw plantaire fascia pijn, een ontmoeting met uw arts te bespreken mogelijke bijwerkingen en de juiste dosering.

Bromelaïne

Bromelaïne mogelijk een effectief voedingssupplement voor pijn in uw plantaire fascia. De Universiteit van Maryland Medical Center (UMMC) stelt dat bromelaïne een mengsel van Proteolytische is, of verteren van eiwitten, enzymen in ananas gevonden. Ananas zijn gebruikt voor honderden jaren in Midden- en Zuid-Amerika voor de behandeling van indigestie en controle ontsteking in verschillende delen van het lichaam. Hoewel bromelaïne kan worden gebruikt om talrijke voorwaarden te behandelen, is het mogelijk dat het meest effectief is voor het verminderen van de ontsteking die zijn gekoppeld aan andere secundaire spier verwondingen, tendinitis, ligament verstuikingen en spier stammen. Volgens Dr. Michael Carnes, een Chiropractie arts en auteur van het boek "Quick Reference conservatieve zorg voorwaarden Manual," moet bromelaïne worden gebruikt in plaats van steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen tijdens de na de acute fase van plantaire fasciitis te helpen verminderen van een ontsteking aanwezig in de aangetaste weefsels. Alvorens bromelaïne voor uw plantaire fascia pijn, een ontmoeting met uw arts te bespreken mogelijke bijwerkingen en de juiste dosering.

Kurkuma

Kurkuma mogelijk een effectief voedingssupplement voor de behandeling van uw plantaire fasciitis. De wortelstokken, of ondergrondse stengels, van de kurkuma plant zijn gedroogd en als een poeder of in capsules, thee of vloeibare extracten geconsumeerd. Kurkuma kan ook worden gemaakt in een plakken en toegepast op uw huid. Volgens het nationaal centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde (NCCAM), is kurkuma, ook bekend als Curcuma longa, gebruikt in traditionele Chinese geneeskunde en de Ayurvedische geneeskunde te steun spijsvertering en de lever functie, verminderen van artritis pijn en menstruatie regelen. In de hedendaagse Westerse geneeskunde, wordt kurkuma soms gebruikt voor de behandeling van brandend maagzuur, maagzweren, galstenen en spier-en ontsteking met inbegrip van plantaire fasciitis. Alvorens kurkuma als een voedingssupplement voor uw plantaire fasciitis, voldoen aan uw arts te bespreken mogelijke bijwerkingen en de juiste dosering.


gerelateerde artikelen