Kraal & String oog oefeningen voor Exotropia

June 22

Kraal & String oog oefeningen voor Exotropia

Volgens Optometristen netwerk is exotropia een aandoening waar een van je ogen naar buiten draait. Bij sommige mensen, het gebeurt alleen bij het scherpstellen op een object dat ver weg; voor anderen is het alleen als we kijken naar iets omhoog sluiten; en in een derde groep de voorwaarde is constant. De kraal en string oefening kan helpen om te trainen van de spieren van het oog van de exotropic om te zetten uw oogbol naar binnen. Echter, moet u altijd deskundig medisch advies inwinnen voordat deze oefeningen als een behandeling voor exotropia.

Kraal en String oefening

U moet ten minste 15 voet van tekenreeks en drie knoppen met gaten erin zodat ze kunnen worden schroefdraad langs de tekenreeks, zegt oog-oefeningen-voor-goed-vision.com. Binden één uiteinde van de tekenreeks aan die een deurknop, vervolgens draad de knoppen met tussenpozen van 6 inch, 18 inch en 4 voeten langs de tekenreeks. Houd het losse einde aan het puntje van je neus en trek het koord strak. Kijken met beide ogen naar beneden van de tekenreeks bij het gat in de eerste knop, moet u twee regels voederen in het gat. Dit komt omdat je hersenen registreert de twee beelden afkomstig van je twee ogen en combineert hen in het gat in de knop. Nochtans, hebt u een constante of korte afstand exotropia, alleen ziet u één regel. Ontspan je blik--langzaam knipperen een paar keer, als het helpt-- en zich concentreren op het gebruik van beide ogen te kijken naar de knop. Dit zal werken de spieren van het oog van de exotropic. Het kan helpen ter dekking van één oog, dan de andere om te controleren welke oog moet je trainen naar de tekenreeks om ervoor te zorgen u ziet twee regels, zegt oog-oefeningen-voor-goed-vision.com. U zal niet zitten kundig voor zien de tekenreeks wanneer het exotropic oog blootgelegd wordt. Zodra u ziet de twee lijnen doorheen de eerste knop, proberen te houden van uw visie voor 10 seconden, zegt oog-oefeningen-voor-goed-vision.com. U kunt nu proberen dezelfde oefening met de nadruk op de tweede en de derde knoppen. Herhaal de serie vijfmaal, als je kunt.

Variaties

Doorgaan met de eerste oefening voor ten minste een week of totdat u twee regels lopen in elk van de drie parels ziet, indien dit eerder is. In week twee suggereert oog-oefeningen-voor-goed-vision.com het veranderen van de afstanden tussen de knoppen, en blijven doen dus elke week voor een periode van vier weken.

Het oog ontspannen

De kraal en string oefening is heel intens, dus het is belangrijk om te ontspannen uw ogen na elke sessie door de lakmoesproef. Wrijf je handpalmen samen om te creëren warmte en licht cup hen over je gesloten ogen, zegt de Bates methode website. Het doel is om te blokkeren zoveel licht als je kunt, zodat het helpen kan om de vingers van de andere de vingers van één hand oversteken tussen je wenkbrauwen en/of uw overdekte ogen opent om te controleren dat het is zo donker mogelijk onder je handpalmen. Het is ook belangrijk dat je lichaam tijdens de lakmoesproef, is versoepeld, zodat de Bates methode website suggereert zitten aan een tafel en ondersteuning van je ellebogen op een paar kussens zodat je handen ooghoogte bereiken zonder te laten vallen van uw hoofd en nek naar voren. Houd je ogen vallen voor zo lang als comfortabel, en niet vergeten te ademen!


gerelateerde artikelen