Shiitake paddestoelen & gewichtsverlies

June 2

Shiitake paddestoelen & gewichtsverlies

Shiitake paddestoelen bezitten vele gezondheidsvoordelen die gewichtsverlies kunnen helpen. Eet een evenwichtig dieet dat deze gezonde paddestoelen bevat, zullen de beste manier om gewicht te verliezen en houden het uit, volgens de American Heart Association. Vergeet niet om het bereiden van de paddestoelen met behulp van een laag vetgehalte, hart-gezond koken methode op uw weg naar succes voor het verlies van gewicht.

Leveren van zeer goede hoeveelheden ijzer

Shiitake paddestoelen eten tijdens uw gewichtsverlies programma levert u met ijzer. Sommige gewicht-verlies dieet, zoals crash diëten, kunnen beroven van uw lichaam van de benodigde voedingsstoffen, zoals ijzer. Een portie 8 oz. rauwe shiitake paddestoelen zal voldoen aan van 20 procent van uw dagelijkse aanbevolen toewijzing van dit essentiële mineraal, volgens's werelds gezondste voedingsmiddelen. Deze dezelfde portie grootte bevat 4 mg ijzer, waardoor het een zeer goede bron van ijzer.

Houdt uw immuunsysteem goed functionerende

Shiitake paddestoelen zal helpen om je lichaam beschermd, terwijl je gewicht verliezen. De paddestoelen bevatten een werkzame stof bekend als lentinan. Lentinan kan versterken en ondersteunen van uw immuunsysteem. Dit kan helpen om je lichaam beschermen tegen infecties, verkoudheid en griep, volgens's werelds gezondste voedingsmiddelen, of WHF. Lentinan, een gunstig actieve stof gevonden in shiitake paddestoelen, kan zelfs krachtiger dan voorschriftmedicijnen voor de versterking van het immuunsysteem, zegt WHF.

Beschouwd als een lage Calorie voedsel

Calorieën tellen speelt een belangrijke rol in gewichtsverlies. Gewichtsverlies programma's hoeft te nemen van een verscheidenheid van groenten. Alle groenten zijn laag in calorieën, volgens de American Heart Association. Shiitake paddestoelen, vallen hoewel een schimmel, in de categorie plantaardige voedsel. Eten een een 8 oz. portie rauwe shiitakes zal u voorzien van een minimale 87 calorieën, volgens's werelds gezondste voedingsmiddelen.

Levering Fiber

Als groente zijn champignons goede bronnen van voedingsvezels. Vezel duurt langer te verteren dan andere voedingsmiddelen, volgens de American Heart Association. Fiber fungeert als een natuurlijke eetlustremmer, waardoor je met een gevoel van volheid. Een portie 8 oz. rauwe shiitakes levert u met 10 procent van uw dagelijkse aanbevolen waarde van vezel, volgens's werelds gezondste voedingsmiddelen.

U opvullen met Water

Groenten worden aanbevolen als deel van een gewichtsverlies programma als gevolg van hun hoog watergehalte, volgens de American Heart Association. Shiitake paddestoelen bevatten grote hoeveelheden water. Water vormt het hoofdbestanddeel van deze groenten, volgens's werelds gezondste voedingsmiddelen. Water fungeert als een natuurlijke eetlustremmer. Water biedt volume dat u vult zonder toevoeging van extra calorieën, volgens de American Heart Association.

Zorgen voor veelzijdigheid

Verscheidenheid aan het dieet toe te voegen speelt een rol in een verblijf met een gewichtsverlies programma, volgens de American Heart Association. Shiitake paddestoelen kunnen worden gegeten rauwe en worden toegevoegd aan salades of genoten als snack van voedingsmiddelen. Shiitake paddestoelen kunnen worden toegevoegd aan stoofschotels, soepen, stoofschotels en roer frys.


gerelateerde artikelen