Hoe lang duurt het aan kapitein Cheerleading?

June 3

Hoe lang duurt het aan kapitein Cheerleading?

Cheerleading is een leuke sport. Als u net toegetreden een team tot hebt, bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in het beheersen van de coole trucs die u op televisie ziet. Zoals alles in het leven, echter steeds een pro op het cheerleading niet gebeuren dan 's nachts. Voor sommigen duurt het maanden. Voor anderen, kan het jaren duren. Iedereen leert op een verschillend tempo, die afhankelijk van een aantal factoren varieert.

Atletisch vermogen

Als je fit en atletisch, zult u beheersen cheerleading stunts, sprongen, piramides en tumbling veel sneller dan als je zwakke en uit vorm. Cheerleaders moeten sterke, wendbare, flexibele en bevallig. Ze moeten ook het uithoudingsvermogen om het te maken door een routine twee minuten en 30 seconden lang. Als je niet al in vorm, moet je nemen joggen, krachttraining en stretching.

Hoeveelheid van de Practice

Hoe meer u traint, des te sneller zult u meester cheerleading. Varsity.nl merkt dat meest cheerleading teams-praktijk voor ongeveer twee uur drie tot vijf keer tijdens de week. Elke praktijk bevatten focus op tumbling, evenals stunts en cheers. Sommige teams kunnen ook weekend oefensessies uitvoeren. Na één seizoen, zult u waarschijnlijk beheersen ten minste de fundamentele vaardigheden en stunts in cheerleading.

Kwaliteit Coaches

Als u de trein onder goede, ervaren en gecertificeerde coaches, leert u om te vrolijken veel sneller. Als u nog geen een coach, kon u het bijwonen van middelbare school testversies en te profiteren van de klinieken te perfectioneren van al uw bewegingen. Tryouts plaatsvinden meestal in het vroege voorjaar of in de winter. Zelfs als u niet het maken van het team in het einde, zal deze wekenlange klinieken helpen u uw vaardigheden beheersen. Als u het team maken, kun je bij te wonen team praktijken en verbetering van uw tumbling, stunts en cheers in geen tijd.

Ervaring

Hoewel de praktijk is een goede plek om een betere cheerleader, u zal niet onder de knie hebben de sport totdat je de opbouw van sommige game-ervaring. Cheerleaders moeten leren om te voeren goed onder druk. Na één seizoen van voetbal en basketbal spelen, worstelen wedstrijden en pep rally's, zult u een bedreven, deskundige cheerleader geworden.


gerelateerde artikelen