Bijwerkingen van de Passiebloem

September 29

Bijwerkingen van de Passiebloem

Passiebloem is een kruid gebruikt als een alternatieve remedie voor het behandelen van angst en slaapstoornissen, zoals slapeloosheid en gegeneraliseerde angststoornis. Het wordt ook gebruikt om te kalmeren, misselijkheid en spijsvertering verstoord als gevolg van angst en om symptomen van verdovende geldopname te onderdrukken. Thee, tincturen en extracten zijn gemaakt met behulp van de passiebloem stengels, bladeren en bloemen. Gebruik alleen professioneel voorbereid supplementen met Passiflora vleesgeworden; Passiflora caerulea is giftig. Raadpleeg uw zorgverzekeraar voordat nemen Passiebloem om te praten over het juiste gebruik en de mogelijke bijwerkingen.

Bijwerkingen

Passiebloem supplementen kunnen bijwerkingen veroorzaken bij sommige mensen. Als gevolg van het kalmerend effect, kan Passiebloem milde verwarring, duizeligheid en slaperigheid veroorzaken. Neem nooit Passiebloem als je machines of station moet werken. Meer ernstige bijwerkingen zijn onregelmatige hartslag, verlies van coördinatie en leverschade. Als u merkt dat eventuele tekenen van lever problemen, waaronder geelverkleuring van de huid en ogen of pijn aan uw rechter bovenbuik, uw arts hiervan onverwijld in kennis. Passiebloem uitsluitend onder toezicht van uw arts en niet langer dan twee maanden duren.

Drug Interactions

Neem nooit een Passiebloem supplement in combinatie met andere slaap aids of anti-angst-medicatie, recept of over-the-counter, omdat het de kalmerende effecten van deze medicijnen kan intensifiëren. De Universiteit van Maryland Medical Center Staten Passiebloem kan de tijd die nodig is voor uw bloed te vormen van een klonter, dus nooit combineren met bloed Verdunnende medicijnen, zoals aspirin, warfarin of clopidogrel verhogen. Volgens MedlinePlus, Passiebloem mag het verlagen van uw bloeddruk, dus nooit het nemen samen met bloeddruk medicatie, zoals hydrochloorthiazide, furosemide, captopril of diltiazem.

Voorzorgsmaatregelen

Passiebloem is niet wetenschappelijk bewezen effectief voor de behandeling van elke medische aandoening. MedlinePlus staat echter, het is mogelijk effectief voor angststoornissen en terugtrekking uit verdovende, maar verdere klinische studie nodig is. Passiebloem niet bewezen veilig voor kinderen. Phyllis A. Balch, CNC, auteur van "Recept voor Herbal Healing," waarschuwt Passiebloem uteriene contracties kan stimuleren en mag niet worden opgevat als u zwanger bent, proberen om zwanger te worden of verpleging. Neem Passiebloem in lage doses en alleen zoals voorgeschreven door uw arts.

Waarschuwingen

Gebruik kruiden remedies met Passiebloem bereid door een professional omdat één variëteit, Passiflora caerulea, cyanide bevat en giftig is. Het is mogelijk voor Passiebloem aan een allergische reactie veroorzaken. Neem contact op met uw arts onmiddellijk als u jeuk of netelroos last; 911 bellen als u ondervindt levensbedreigende symptomen, zoals kortademigheid, moeilijk ademhaling of zwelling van de mond, lippen en keel. MedlinePlus Staten Passiebloem uw centrale zenuwstelsel kan beïnvloeden, of uw hersenen en ruggenmerg, intensivering van de effecten van de narcose, dus stop met het ten minste twee weken voorafgaand aan een operatie die u hebt gepland. Neem Passiebloem alleen onder de directe zorg van uw zorgverzekeraar.


gerelateerde artikelen