Tips voor het tellen van calorieën op het Paleo dieet

May 10

Tips voor het tellen van calorieën op het Paleo dieet

Het Paleo-dieet is de Holbewoner dieet, steentijd dieet of jager-verzamelaars dieet genoemd. Op basis van het dieet beginselen van menselijke voorouders die tijdens het paleolithische tijdperk leefde, volgt het Paleo dieet een voeding plan van het eten van vers fruit en groenten, noten en bessen en dierlijke eiwitbronnen. Terwijl een strikt Paleo dieet een "unweighed en zonder afmetingen" benadering volgt te kiezen van uw voedsel en serveren maten, zijn er enkele tips voor het bijhouden van uw dagelijkse calorie-inname tijdens het eten van een paleolithische dieet.

Verlies van het gewicht

Het Paleo dieet is niet ontworpen als een bevlieging of gewicht-verlies dieet, maar veel mensen ervaren een verlies van het gewicht door het eten van vers en gezond voedsel samen met controlerende totale calorie-inname. Om te verliezen van 1 pond lichaamsgewicht, moet je meer dan je verbruikt 3.500 calorieën verbrandt. Bereiken deze calorieën tekort, terwijl na een Paleo dieet door het verminderen van uw dienst maten en over te schakelen van calorierijke voedingsmiddelen voor caloriearm substituten. Het vergroten van uw activiteitenniveau met een fitnessprogramma is een andere stap op weg naar het bereiken van uw gewicht verlies en calorische doelen.

Macronutriënten

Het meten van uw macronutriënten--koolhydraten, eiwitten en vetten--is een eenvoudige benadering voor het tellen van calorieën op het Paleo dieet. Een g koolhydraten en eiwit levert vier calorieën terwijl 1 gram vet 9 calorieën levert. Hier vindt u de totale hoeveelheid koolhydraten, proteïne en vet op het voedingswaarde-etiket vermeld. Neem de informatie uit de voeding voor het berekenen van macronutriënten inhoud. Bijvoorbeeld, levert een portie van voedsel met 50 g koolhydraten, 20 g eiwit en 10 gram vet 200 calorieën uit koolhydraten, 80 calorieën uit eiwitten en 90 calorieën uit vet.

Blokken

Het Zone-dieet, ontwikkeld door Dr Barry Sears, is een alternatieve dieet dat blokken gebruikt voor het meten van levensmiddelen. Sears raadt het gebruik van de block-systeem voor het meten van de voedingsmiddelen en maaltijden voor je Paleo-dieet. Als u het blok fietsmeet-systeem, moet u wegen en meten van elke portie fruit, groenten, vlees en noten. Door wegen en meten van elke voedsel, bepalen u de totale calorieverbruik door de voedingsinhoud van elke kleine maaltijd maximaliseren terwijl het elimineren van bovenmatige calorieën.

Beschikbare online tracering

Met de vooruitgang van het Internet, er zijn vele beschikbare online tracering tools voor uw voeding en dieetwensen. Deze tracking tools hebben Paleo voeding ingebouwd in de onlinedatabase maken het eenvoudig selecteren van de voedingsmiddelen en serveren maten voor het automatisch bijhouden van uw calorie-inname. U kunt ook opslaan en het evalueren van uw calorie-inname na verloop van tijd om te helpen met het dieet, fitness en doelstellingen van het gewichtsverlies te bereiken. Een extra calorieën tellen instrument is de automatische verdeling van macronutriënten, die het percentage van de calorieën van koolhydraten, eiwitten en vetten toont.


gerelateerde artikelen