Magnesium malaat vs. Magnesiumcitraat

October 10

Magnesium malaat vs. Magnesiumcitraat

Magnesium is een belangrijk mineraal dat nodig door talrijke kritische biologische processen in het lichaam, met inbegrip van spieren, hart en hersenen functie. Omdat magnesium voor in bijna alle plantaardige en dierlijke voedselbronnen komt, zijn dieet tekortkomingen in magnesium zeldzaam. Wanneer een magnesium tekort voordoet zich, kan het worden behandeld met magnesium supplementen. Magnesium wordt meestal verkocht als een verbinding met een andere chemische stof, meestal een zout zoals citraat of malaat, en het type chemische verbinding iets verandert de eigenschappen van het supplement. Raadpleeg uw arts om te bepalen van het beste type van magnesium supplement voor u.

Vormen van Magnesium

Puur magnesium, ook bekend als elementair magnesium, is zeer reactief en licht ontvlambaar. Magnesium te combineren met een andere stof, meestal een zout samengestelde zoals citraat of malaat, maakt een meer stabiele molecuul dat bijvoederen van de gezondheid kan worden ingenomen. De verschillende zout soorten magnesium hebben iets andere eigenschappen en worden vaak gebruikt voor verschillende doeleinden.

Magnesiumcitraat

Magnesiumcitraat is het product van magnesium gecombineerd met citroenzuur, die de chemische formule C6H6O7Mg heeft. Magnesiumcitraat wordt vaak gebruikt in vloeibare vorm als een zoute laxeermiddel voor de behandeling van constipatie, of volledig leegmaken van de darm voorafgaand aan de operatie, verklaart de Universiteit van Maryland Medical Center. Magnesiumcitraat kan ook worden verpakt in capsules en gebruikt voor het verhogen van magnesium in het bloed voor de behandeling van magnesium tekort.

Magnesium malaat

Magnesium malaat formulieren vinden plaats wanneer magnesium is gereageerd met appelzuur, opbrengst van een chemische stof met de formule C4H4MgO5. Magnesium malaat is het meest gebruikt voor de behandeling van een aandoening bekend als fibromyalgie, volgens de Universiteit van Mary Washington. Fibromyalgie is een slecht begrepen ziekte gekenmerkt door spierpijn, stijfheid, vermoeidheid, hoofdpijn en geheugen problemen, en kan worden gekoppeld aan de niveaus van laag magnesium.

Andere vormen van Magnesium

Vele andere vormen van magnesium zijn ook commercieel verkrijgbaar, met inbegrip van magnesiumoxide, magnesium carbonaat, magnesium glycinate, magnesiumhydroxide, magnesiumchloride en anderen. Magnesiumoxide bevat de hoogste niveaus van magnesium, en is vaak de goedkoopste vorm van magnesium, volgens het kantoor van Dietary Supplements van de National Institutes of Health. Magnesium glycinate en magnesiumsulfaat zijn beide ook vaak gebruikt voor de behandeling van constipatie. Magnesiumcarbonaat wordt soms gebruikt als krijt.


gerelateerde artikelen