Kamille & Aloë huidverzorging

September 26

Kamille & Aloë huidverzorging

U wellicht bekend met Aloë vera voor uw huid, maar je mag niet hebben geweten dat Kamille is ook gebruikt voor de behandeling van huidaandoeningen. Beide planten hebben een lange geschiedenis van gebruik in medicinale behandelingen en moderne wetenschap begint om kennis te nemen. Een paar klinische studies opgedoken, hoewel beide kruiden hebben meer bewijs beschouwd genezingen of ernstige behandelingen nodig. De FDA niet regelen het gebruik van deze kruiden, dus wees voorzichtig en een arts te raadplegen alvorens te gebruiken.

Aloë Vera

Aloë is een inheemse plant van Afrika, en heeft grote afstanden gereisd als een ingrediënt in zonnebrand en huid verzachten lotions. Volgens «««MayoClinic.com, de gel van de bladeren van de plant zijn gebruikt topisch voor duizenden jaren naar dermatologische aandoeningen. Deze succulente installatie is gemakkelijk te kweken, waardoor het een nuttige toevoeging aan uw huis farmacopee.

Aloe en huidverzorging

Klinische studies tonen aan dat Aloë kan een nuttig ingrediënt in de huid herstellen. Een studie door S. J. Hosseinimehr, et al., gepubliceerd in "Acta Dermatovenerologica meter" in 2010, het gebruik van aloe voor brandwonden besproken. In vergelijking met een ander actueel crème, zilver sulfadiazine, branden ratten met wonden gevonden sneller genezing met Aloë crème. Atopische dermatitis of eczeem, is ook behandeld effectief met Aloë, volgens een studie door J. F. Fowler en collega's die zijn gepubliceerd in het "Journal van Drugs in Dermatologie" in juni van 2010. Het artikel bespreekt een verscheidenheid van plantaardige producten, vermelden dat Aloë vera de anti-inflammatoire eigenschappen verantwoordelijk voor de doeltreffendheid ervan zijn kunnen.

Kamille

Volgens «««Drugs.com komt kamille in twee variëteiten die vaak worden gebruikt als medicinals, Matricaria chamomilla, kamille, en Anthemis nobilis, of gemeenschappelijke kamille. De bloemen zijn gebruikt in thee ter bevordering van rust en slaap, ook om te helpen met diarree, maag van streek en ziekte reizen, Staten van de website. Zoals Aloë, is Kamille ook gebruikt op inflammatoire huidaandoeningen zoals brandwonden en wonden. Het boek "The Encyclopedia of Natural Medicine" stelt dat kamille bevat flavonoïde en essentiële oliën, die belangrijke anti-inflammatoire en anti-allergie activiteit bezitten. Het boek beweert ook dat Kamille wordt wijd gebruikt in Europa voor de behandeling van psoriasis.

Kamille en huidverzorging

Kamille is vermeld in een studie door S. H. Lee, et al., gepubliceerd in het "Journal of veterinaire Science" in maart 2010. Muizen met atopische dermatitis kregen beide Duitse kamille of jojoba olie. Na vier weken muizen in de Kamille groep ervaren minder krabben, en serum niveaus van histamine waren aanzienlijk lager dan de niveaus in de controlegroep. De Duitse kamille had niet alleen een actueel effect, maar het bloed chemie ook beïnvloed.

Kamille kan ook het verbeteren van de uitstraling van huid, volgens een studie van L. Bauman in November 2007 gepubliceerd in het "Journal van Drugs in Dermatologie". Het artikel staat dat kamille kan verbeteren van de textuur en de elasticiteit van huid, evenals tekenen van photodamage verminderen. Het wellicht sommige anti-oxidant capaciteit, en wordt gebruikt in huidverzorgingsproducten als een sussend terwijl het verstrekken van de anti-inflammatoire voordelen.

Waarschuwingen

Sommige gevallen allergische reactie zijn geconstateerd met betrekking tot de kamille. Hebt u een allergie voor kamille of Aloë vera, gebruik niet. Als u een uitslag of een ander type van reactie ontwikkelt, stoppen met het gebruik en Raadpleeg uw arts. Praat altijd met uw arts of dermatoloog voordat u begint met het gebruik van een nieuwe kruidensupplement of actuele toepassing.


gerelateerde artikelen