Hoe vaak moet ik de roei-Machine gebruiken?

May 6

Hoe vaak moet ik de roei-Machine gebruiken?

De roei-machine vaak speelt ondergeschikt aan de populairder loopband en de elliptische trainers op de sportschool, maar deze effectieve cardio-machine kunt u maximaal 316 calorieën te verbranden in 30 minuten van krachtige werk als je 155 pond weegt. Hoe vaak u de roei-machine gebruikt, hangt af van uw bijzondere fitnessdoelen. Beginners op zoek naar het opbouwen van hun algemene cardiovasculaire conditie moeten beginnen met slechts 15 minuten per dag, twee tot drie keer per week, terwijl de concurrerende roeiers gebruiken de roeier bijna dagelijks om te slijpen hun techniek.

Rij, rij, rij je training

In theorie, zou u de roei-machine voor elke één van uw conditietraining op beginnersniveau, maar als uw doel is de algemene conditie, profiteert u van de regelmatig wisselende van uw training. Uitvoeren van repetitieve verkeer op de roei-machine kan leiden tot spanning en knie rugpijn, vooral als uw formulier uitgeschakeld is.

Combineer twee of drie roei trainingen per week met joggen, fietsen of fitness klassen, bijvoorbeeld. Iemand op zoek naar verbetering van hun gezondheid met de oefening zal doen cardio 150 tot 300 minuten of meer per week. Voor gewichtsverlies, zult u moeten gaan 250 minuten of meer; en als je roeien liefde, u kunt besteden het merendeel van die tijd op de roei-machine, zolang u geen pijn ervaart.

Hoe de profs rij

Een concurrerende roeier gebruikt de roei-machine om te vergroten buiten opleiding en krachttraining jaar. In de herfst, kunnen deze atleten de roeier gebruiken voor lange sessies met lage weerstand terwijl in het voorjaar--dichter aan concurrentie--de nadruk ligt op kortere trainingen met een hogere intensiteit. Om verwonding te verhinderen, oprit de tijd u het roeiapparaat geleidelijk. De meeste letsels aan het roeien gerelateerde ontstaan omdat jij te veel te vroeg.


gerelateerde artikelen