Hoe krijg ik een keiharde lichaam

May 15

Hoe krijg ik een keiharde lichaam

Of uw doel is een snellere mijl lopen, zien er beter uit op het strand of gewoon verbeteren hoe je je voelt over jezelf, kan krijgt een afgezwakt, keiharde lichaam het verschil maken. Vermagering neer en vormgeven is op zowat ieders to-do lijst, maar de meeste kick hun doelen aan de stoeprand als ze niet zelf omzetten in Griekse beelden zien. Begrijpen wat het betekent om een keiharde lichaam te hebben, en hoe te krijgen, zal je op schema voor de instantie die u wilt.

Keiharde wetenschap

Het verschil tussen iemand met een solide, atletisch lichaam en iemand met extra pond niet hoeveel ze wegen, maar welk percentage van hun lichaam is gemaakt van vet. Zelfs als u veel spier- en washboard abs heeft kunt een hoog lichaamsvet percentage verbergen uw winst fitness onder de lagen. Bodybuilders en atleten meestal hebben van extreem laag lichaamsvet, waardoor ze kijken meer gedefinieerde. Een veilige, mager lichaamsvet bereik is tussen 8 en 13 procent voor mannen, en tussen 18 en 20 procent voor vrouwen, afhankelijk van leeftijd.

Slank Down

Afstoten van die overtollige gewicht betekent met behulp van alle de brandstof die je eet en het creëren van een calorieën tekort, of het gebruik van meer calorieën dan u in elke dag. Door het verbranden van 500 meer calorieën dan je elke dag voor een week eet, zult u ongeveer één pond vet verliezen. Metabole, hoge intensiteit oefeningen zoals springen moulinette, sprinten en burpees zal verbranden veel calorieën te helpen u uw doel te bereiken. Verschillende soorten oefening branden ook verschillende soorten energie. Om vet te verbranden, steady-state oefeningen zoals lopen of zwemmen op 60 tot 70 procent van je maximale intensiteit.

Spier omhoog

Als u schil weg die ongewenste lagen van vet, zal u wilt geef jezelf iets te onthullen. Aerobics zal u uit dun, maar enige weerstand opleiding zal u de afgezwakt en kabbelende spieren van een Griekse standbeeld. Zorg ervoor dat u een trainingsprogramma dat benadrukt uw doelen en bevat uitdagende, spier-gebouw bewegingen zoals gewogen pull-ups, borst persen en thrusters. Voer deze oefeningen met sets van acht tot 12 herhalingen en rust gedurende één tot twee minuten tussen elke set. Dit zal benadrukken hypertrofie, die spier groter en geeft uw vetarme lichaam een shape voor uiterlijk vertoon vandoor.

Eten van Smart

Mensen met reliëf organen gewoon niet heffen gewichten en uitvoeren; ze zijn heel voorzichtig zijn over wat en hoeveel ze eten. Controle van uw calorie-inname is belangrijk voor het verkrijgen en houden van een keiharde lichaam. Het bijhouden van wat je eet met een dagboek voedsel kunnen nuttig zijn, vooral als u probeert om gewicht te verliezen. Probeer te eten gezond voedsel zoals eieren, Griekse yoghurt en havermout die je voller voelt. Uiteindelijk zal u krijgen uit je lichaam wat je in, dus als u wilt dat een slanke, gespierde lichaam, mager, spier-gebouw voedsel zoals kip en vis eten.

Waarschuwingen

  • Terwijl het opheffen van gewichten draagt bij tot een keiharde lichaam, vormt de activiteit ook risico's voor uw veiligheid. Vraag een vriend te blijven in de buurt tijdens een zware hijs sessie in het geval dat u probeert op te heffen meer dan je lichaam kunt beheren.

Tips

  • Stel opzij tijd elke week voor ten minste twee-krachttraining workouts van 30 minuten en u zult waarschijnlijk worden te merken verbetering aan uw lichaam binnen een maand. Als aanvulling op je krachttraining met een aërobe activiteit, zoals lopen of zwemmen, om te verbranden meer flab.

gerelateerde artikelen