Weight Loss Camps voor kinderen in Ohio

December 18

Kinderen met overgewicht hebben lagere eigenwaarde en meer gezondheidsproblemen dan kinderen met een normale gewicht. U kunt uw kind het overwinnen van deze problemen met een gewichtsverlies kamp voor kinderen. Ohio heeft verschillende gewichtsverlies kampen en fitness kampen die kinderen kunnen bijwonen. Veel van deze kampen bieden voeding advies ook. De voordelen van deze kampen zijn geweldig, en kinderen komen terug uit kamp met hoger gevoel van eigenwaarde en de tools die ze nodig hebben om bovenmatige ponden schuur.

Voordelen

Kinderen die overgewicht meestal hebben lagere eigenwaarde dan kinderen die op een normaal gewicht, volgens een manuscript geschreven door Latoya Huston in het departement psychologie aan de Universiteit van de staat van Missouri Western. Wanneer een kind gewicht op een gewichtsverlies kamp verliest, zijn gevoel van eigenwaarde en vertrouwen veel hoger zal zijn dan vóór. Daarnaast zal afvallen helpen verminderen zijn risico voor ziekten zoals diabetes.

Alternatieven

Een gewichtsverlies kamp in Ohio kan voor sommigen te ver of te duur voor anderen kan worden. Overweeg dan alternatieven om te helpen de overtollige gewicht werpen en een gezond gevoel van eigenwaarde te herwinnen door hen inschrijven van uw kind. Bijvoorbeeld, zich inschrijven voor hen een sportprogramma of kamp in plaats daarvan. Sport kampen en programma's kunnen helpen stimuleren kinderen gevoel van eigenwaarde door het toestaan van hen om niet alleen gewicht verliezen maar ook een deel van een team en ontmoet nieuwe vrienden. Bovendien, zal de activiteiten die zij deelnemen helpen creëren van een gezonde levensstijl.

Bron

De bron Pennsylvania gewichtsverlies kamp voor kinderen ligt net buiten Ohio. De coed kamp is voor kinderen leeftijden 11 tot 18 en gepersonaliseerde programma's bevat. Kinderen zullen deelnemen aan de voeding klassen, culinaire opleidingen en fitness-activiteiten zoals mountainbiken, wandelen en sport. Met ingang van 2010 was de kosten opwaarts $1.000 per camper.

Kamp Shane

Kamp Shane leert kinderen hoe om gewicht te verliezen terwijl het nog steeds genieten van hun favoriete voedsel. Voeding onderwijs, deel-gecontroleerde maaltijden en kooklessen zijn beschikbaar voor kinderen om te proberen. Cognitieve gedragstherapie wordt ook gebruikt om kinderen meer bewust worden van hun eetpatroon te helpen. Kosten bedroegen meer dan $3500 per camper in 2010.

Nieuwe afbeelding kamp

Ook juiste buiten Ohio is nieuwe afbeelding kamp op Pocono routes Reeders, Pennsylvania. Het kamp is voor jongens en meisjes leeftijd 7 tot en met 18. De filosofie van de nieuwe afbeelding Camp wil bieden een omgeving waar gewichtsverlies een integraal onderdeel van de zomer kamp ervaring is, bevordering van gezondheid, wellness, integriteit en leren, bouwen gevoel van eigenwaarde en blijvende vriendschappen en waarborgen van de individuele aandacht die resultaten oplevert. Kosten bedroegen meer dan $600 per camper vanaf 2010.


gerelateerde artikelen