Oorzaken voor pijn in het been bij het gebruik van een loopband

January 30

Oorzaken voor pijn in het been bij het gebruik van een loopband

Wanneer het weer is te warm in de zomer, in de lente, of koude regenachtige en sneeuwt in de winter, de loopband vaak vervangt de buiten track of weg. De loopband helpt u blijven hardlopen, joggen of wandelen tijdens voorwaarden loopt buiten is niet noodzakelijkerwijs een optie. Echter, net als het uitvoeren van deze oefening activiteiten buiten, uw intensiteit en fitness-niveau kunnen bijdragen tot pijn of pijn, vooral in je benen.

Spieropbouw

Een van de meer voorkomende oorzaken van beenpijn loopband-gerelateerde is als een neveneffect van het natuurlijke spier groeiproces. Wanneer u uw spieren op een loopband buiten de normale hoeveelheid van de weerstand die zij meestal tijdens regelmatige activiteit ervaren werkt, kunt u kleine scheuren in het spierweefsel ontwikkelen. Deze tranen activeren het natuurlijke spier bouwproces zoals cellen rush naar de beschadigde gebieden te genezen en de spiervezels sterker te bouwen. De tranen kunnen echter ook leiden tot pijn en pijn, die meestal verdwijnen zal zodra het weefsel heeft geheeld. Het bedrag van de pijn of de pijn van dit proces hangt af van hoe intensief je werkt op de loopband, evenals uw algehele conditie. Als je nieuw bent bij het oefenen, of u jezelf naar een nieuw niveau van oefening duwen bent, zult u meer kans op het ontwikkelen van de pijn.

Spier letsel

Een meer zeldzame oorzaak van pijn in het been op een loopband is een werkelijke spier-blessure. Spier verwondingen kunnen variƫren in ernst van een lichte trek naar een spier zoals de kalveren of hamstrings, meer ernstige spier stammen of tranen. Deze soorten letsels komen vaker voor als u uitgevoerd of duwen jezelf boven uw fitness-niveau. Deze schade kan ook ontwikkelen van val of miss-intensivering terwijl op de loopband.

Gewrichtsbanden of pezen verwondingen

Andere bindweefsels gewond raken ook terwijl hij op een loopband, wat resulteert in pijn in het been. Pezen hechten spieren aan botten, terwijl ligamenten botten of kraakbeen met elkaar verbinden. Hoewel beide weefsels zijn ontworpen voor sommige stuk aan hen hebben, kan te intensief trainen op de loopband, of vallen op de loopband de weefsels te rekken voorbij hun grenzen, wat resulteert in een verstuikte ligament, een gespannen pees, of een gescheurde gewrichtsbanden of pezen veroorzaken.

Behandeling

Verschillende behandelingen zijn beschikbaar voor loopband-gerelateerde beenpijn afhankelijk van hoe ernstig de pijn of letsel is. Een van de eerste methoden van behandeling is de rijst-methode. Dit bestaat uit het desbetreffende been te rusten, ijsvorming op de been te helpen verminderen de zwelling en pijn, plaatsen van compressie op het been indien nodig, temperen en het houden van het been verheven boven het hart om te helpen met ontsteking. Over-the-counter geneesmiddelen zoals pijnstillers of anti-inflammatoire geneesmiddelen kunnen ook worden gebruikt om te helpen bestrijden van de pijn in het been. Als uw beenpijn niet in een paar dagen verdwijnen, of erger gaat gepaard met ernstige ontsteking, praat met uw arts om ervoor te zorgen dat de verdere behandeling is niet nodig.


gerelateerde artikelen