Home Remedies voor olieachtige huid & zwarte hoofden

August 20

Home Remedies voor olieachtige huid & zwarte hoofden

Terwijl u een fortuin aanpakken van vette huid en mee-eters besteden kunt, verschillende huismiddeltjes bestaan die kosten weinig of niets. De meeste bevatten weinig of geen conserveringsmiddelen en mogelijk al in uw pantry, de tuin of het geneeskundekabinet. Terwijl deze huismiddeltjes lange traditie roemen in het helpen van acne en vette huid, kunnen ze niet zo effectief als voorschrift of commerciële producten. Vraag uw dermatoloog voor de behandeling van eventuele huidaandoeningen.

Citroensap

Snij een citroen in half- of kwartalen en wrijf het snijvlak geconstateerd op de mee-eter-last of vette huid. Als alternatief, knijp het SAP in een kom, toepassing sommige van het SAP op acne met een katoenen bal en bewaar het resterende SAP op de koelkast voor toekomstige behandelingen. Als het citroensap uw huid irriteert, mengen met gelijke delen rozenwater, een gedestilleerd product gemaakt van rozenblaadjes. Zowel rozenwater en citroensap hebben toning, antimicrobiële eigenschappen geschikt voor de behandeling van mee-eters, neemt nota van de Grannymed.com. Natuurlijke huid zorg Auteur Dina Falconi beveelt bovendien een simpele splash citroensap en water Toon olieachtige huid. Na reiniging, spoel je gezicht met spuiten van vers citroensap verdund in 1 kopje kraan of gedestilleerd water.

Kruidenthee

Verschillende kruidenthee werkt goed zowel intern als extern naar evenwicht olieproductie en ontmoedigen van mee-eters, merkt Barbara Griggs, auteur van "De groene heks kruiden." Lavendel, salie, kamille of duizendblad thee drinken, en spoel je gezicht na het reinigen met de gekoelde resterende infusie.

Groentesap

Griggs raadt bovendien zwabberen van wortel of komkommer sap op acne of vette huid. Laat ongeveer 10 minuten voor het spoelen met rozenwater of leidingwater. De wortelsap drinken kan ook leiden tot minder mee-eters, volgens Griggs.

Honing

Honing is een eeuwenoude behandeling voor de zorg van de huid, waarschijnlijk omdat het evenwicht een aantal huidaandoeningen, van vette huid en mee-eters aan geïrriteerd en rode teint, neemt nota van de Grannymed.com. Kruiden schoonheid Auteur Jeanne Rose ook prijzen voor haar vermogen om zowel draai en hydrateren van de huid. Een honing masker toepassen door de gegevens over uw gezicht, nek en/of borst. Zodra de honing droogt, laat op ten minste 15 minuten vóór het wassen uit en klopte zachtjes uw huid droog met een schone handdoek.

Essentiële oliën

Als u beschikt over een collectie van etherische olie voor medicinale of crafting doeleinden, nadenken van toepassing zijnd van sommigen van hen voor gebruik als huidverzorging. Schar onverdunde tea tree of lavendel olie direct op puistjes. Evenwicht van de vette huid, één of twee druppels citroengras, lavendel of tea tree olie toevoegen aan zelfgemaakte of commerciële vloeibare zeep, lichaam wassen, lotion of moisturizers gericht op vette huid.

Melk van Magnesia

Het mineraal-gebaseerde vloeibare laxerende heeft huisremedie fans voor alles van deodorant mee-eter controle. De website en de syndicated kolom "De Volksrepubliek apotheek" speculeert dat het kan werken voor sommige mensen met puistjes, omdat het bepaalt gist, de onderliggende oorzaak van acne in seborrheic dermatitis. Toe te passen met een katoenen bal of vingers rechtstreeks op de mee-eters.

Muntblaadjes

Crush pepermunt of munt blijft totdat ze vrij hun SAP. De bladeren en de vloeistof toepassen door mee-eters. Laat op gedurende ten minste 15 minuten voordat spoelen en drogen van uw huid. Deze home behandeling werkt vooral goed voor pijnlijke en gezwollen acne omdat de menthol in de bladeren roodheid en pijn verlicht, volgens Grannymed.com.


gerelateerde artikelen