Vijgen voor Weight Loss

August 3

Het verliezende gewicht is gemakkelijker als u plezierig, caloriearm voedsel in uw normale dieet opneemt. Vijgen zijn enigszins zoet en bevredigend vruchten die een vast onderdeel van een dieet voor weight loss kunnen en met inbegrip van deze vruchten in uw maaltijd plannen kunt u vasthouden aan hen zonder gevoel beroofd. Verbruiken ze als onderdeel van een calorie-gecontroleerd, evenwichtige voeding voor de beste resultaten.

Vijgen met mate te consumeren

Elke grote fig weegt 2.2 ons en 47 calorieën bevat. Verminderen uw calorieverbruik zodat het lager dan uw calorie-uitgaven is kan leiden tot verlies van het gewicht, en vijgen kunnen caloriearme snacks waarmee u volledige houden en voorkomen dat u wat betreft de hogere-calorie voedsel. Vijgen zijn hoger in calorieën dan sommige andere soorten groenten, echter, en u meer calorieën verbruiken zou dan u had bedoeld als u zelf het dezelfde grootte gedeelte van vijgen dienen als u zou lager-calorie vruchten, zoals meloen of sinaasappelen.

Vijgen gebruiken om te helpen verminderen van calorieën

Vanwege de zoete smaak van vijgen, kunt u hen dienen in plaats van snoep die grote hoeveelheden toegevoegde suikers bevatten. Om u te helpen gewicht te verliezen, kies vijgen in plaats van suikerhoudende vruchten taart als dessert of andere gebakken goederen. Een enkel sneetje cherry pie uit een 9-inch pie bevat 325 calorieën. Voor een kinderfeestje, selecteer een fig en een laag vetgehalte kaas stick in plaats van een high-koolhydraat, calorierijke keuze, zoals een zak van cookies.

Voedingsvezels verhogen ter bevordering van de volheid

Elke grote ruwe fig levert 1.9 gram voedingsvezels, of 8 procent van de dagelijkse waarden gebaseerd op een 2000 calorieën dieet. Consumeren een vezelrijk dieet kan helpen voorkomen dat obesitas, maar de meeste Amerikanen niet voldoen aan de aanbevelingen voor fiber consumptie. Snijd een fig in een kom met de hele korrels zemelen granen voor een vezelrijk ontbijt, of hakken van een rauwe vijgen en gooi het in een spinazie en kipfilet salade een zoete smaak toevoegen aan een vezelrijk lunch.

Vermindering van de suikerconsumptie om gewicht te verliezen

Verse vijgen in plaats van gedroogde vijgen of verwerkte fig producten selecteren Verse vijgen zijn lager in calorieën en suikers dan gedroogde vijgen, die 93 calorieën en 18 gram suikers per portie van de kwartaal-cup hebben. Fig jam is een hoge-suiker-optie die is laag in voedingsstoffen en hoog in calorieën, en het is een slechte keuze voor een gewicht-verlies dieet. Verwerkte fig bars zijn ook hoger in calorieën en toegevoegde suikers dan verse vijgen, met 198 calorieën en 26 gram suiker in een twee-cookie portie.


gerelateerde artikelen