Nationaal Park Camping in Gatlinburg (Tennessee)

October 3

Nationaal Park Camping in Gatlinburg (Tennessee)

De toeristische hotspot van Gatlinburg wordt vaak genoemd de gateway-stad van de Great Smoky Mountains. Het gehucht Tennessee grenst aan het nationaal park, bieden een centrale locatie voor verschillende campings binnen de grenzen van de Smokies'. Als u wilt kamperen in het park in de buurt van Gatlinburg heb je een keuze van drie ontwikkelde campings binnen 15 mijl.

Locaties en beschrijvingen

Uw beste records voor nationaal park campings (recreation.gov) in de omgeving van Gatlinburg omvatten Elkmont, aantalterbeurzeingekochte Cove en Cosby. Elkmont is het dichtst, gelegen op een paar mijl afstand van Little River weg. Het is ook de grootste optie, met meer dan 200 campings en ruimten voor trailers tot 32 voet in lengte en campers tot 35 voeten. Elkmont sluit af in de winter, met datums varieert afhankelijk van de weersomstandigheden. Little River Road to Laurel Creek Road te bereiken aantalterbeurzeingekochte Cove, een camping naast een oude pionier vallei met meer dan 150 sites ingeslagen. Deze camping is het hele jaar door geopend en is geschikt voor grotere aanhangwagens tot 35 voet en campers zolang 40 voet. Reizen ongeveer 15 mijl ten oosten langs VS 321 tot Cosby, die heeft meer dan 150 campings, maar alleen geschikt is voor aanhangwagens of campers tot 25 voet in lengte. Cosby sluit ook in de winter.

Faciliteiten

U vindt toiletten en flush toiletten in elke camping, maar geen douches. Je moet vinden plekken buiten de grenzen van het park voor degenen. Vraag bij het inchecken op de camping waar de dichtstbijzijnde douchefaciliteiten bevinden. Elke camping Smoky Mountains omvat een picknick tafel en brand rooster. Geen water en elektrische aansluitingen, afgezien van een paar met 5-amp aansluitingen gereserveerd voor mensen met medische behoeften.

Reserveringen

U kunt uw vlek op elk van deze campings op voorhand boeken online of telefonisch 877-444-6777. Reserveringen worden ook geaccepteerd bij Cataloochee en Smokemont campings in het park. De National Park Service raadt dat u reserveren campings in aantalterbeurzeingekochte Cove en Elkmont ruim van tevoren uw verblijf als u in de zomer reist als plekken de neiging om snel te vullen tijdens dit zware toeristische seizoen.

Backcountry Camping

Je kunt kamperen in het binnenland in talrijke aangewezen campings en schuilplaatsen in het park. U zult een vrije vergunning, die u bij vrijwel alle Smoky Mountain park bediende faciliteiten verkrijgen kunt, van Sugarlands Visitor Center naar het rangerkwartier Greenbrier (zie bronnen 2). Een bepaalde site maximaal een maand op voorhand reserveren door te bellen naar het park backcountry reservering kantoor op 865-436-1231. U kunt verblijven op een camping voor drie opeenvolgende nachten, maar slechts één nacht in een opvanghuis.


gerelateerde artikelen