Oefeningen om een Man's Chest slank

September 16

Oefeningen om een Man's Chest slank

Als u wilt slim zijn borst, moet een man verbranden meer calorieën dan hij door dieet en lichaamsbeweging verbruikt. Voor de beste resultaten, moet hij het uitvoeren van oefeningen die gericht zijn op het hele lichaam. Trainingen moeten zowel kracht als cardio oefeningen omvatten. Een man borst slank borst versterkende oefeningen door toning van het gebied. Cardio oefeningen calorieën te verbranden, wat leidt tot vermindering van de grootte van de borst door middel van vet verlies.

Lopen of uit te voeren

Om te verliezen vet en slank je borst, moet u 3500 calorieën te verbranden voor elke pond die u wilt verliezen. Wandelen of hardlopen zijn gemakkelijk en gratis manieren om calorieën te verbranden. De Centers for Disease Control and Prevention rapporten dat een persoon 154 lb schatting 460 calorieën verbrandt per uur, wandelen 4.5 mph. uitgevoerd op 5 mph, dat dezelfde persoon zal branden 590 calorieën per uur. Uitgevoerd op 5 mph, verliest een 154 pond man 1 pond na ongeveer zes uur van verloop. Het vergroten van de hoeveelheid calorieën verbrand, Verhoog de intensiteit. Intensiteit wordt bepaald door hoe hard u werkt---hoe snel u bewegende of de diepte van de hellingshoek. Andere cardio-oefeningen, zoals fietsen of springtouw, zal ook helpen u branden calorieën om slank je borst.

Push-Ups

De American Council on Exercise roept een push-up een oefening die je niet kan zonder leven. Dat is omdat het werkt uw borstspieren, uw triceps en uw core spieren. Een push-up zal helpen je borst slank door toning van uw borst en arm spieren terwijl het verbranden van calorieën. Push-ups de neiging om meer energie te wijten aan de stabilisatie van die je lichaam opgeven moet tijdens het uitvoeren van de oefening vereisen. U kunt progressies zoals leunend op een stabiliteit bal met je handen of voeten toe te voegen aan de training. Beginners kunnen het uitvoeren van een gewijzigde versie door hun handen op een stabiele, verhoogde ondergrond te plaatsen.

Chest Press

Een borst drukt is een effectieve manier om borstspieren te bouwen. Borst persen vereisen het gebruik van een bankje en gewichten. Gewichten kunnen halters, bar klokken of weerstand banden bevatten. Uitvoeren als u wilt slim uw borst, een matige hoeveelheid herhalingen met een matige hoeveelheid gewicht. De National Academy of Sports Medicine raadt 12 tot en met 25 herhalingen met behulp van 50 tot 70 procent van de maximale hoeveelheid gewicht dat je in een rep tillen kunt te slim en Toon. Uitvoeren om te zien een lichte toename van de spiermassa, 8 tot 12 herhalingen op 70 tot 85 procent max.

Squat Thrusters

Squat stuwraketten zijn een hele lichaam-oefening die calorieën te verbranden en het bouwen van borstspieren op hetzelfde moment. Eerst kraken naar beneden en stevig uw handen op de grond planten. Brengen je voeten achter je in een push-up positie en je armen recht omhoog onder je schouders met uw rug flat uit te breiden. Breng je voeten naar voren om terug te keren naar de squat positie. Volledig opkomen. Trek je schouders naar beneden en terug. Herhaal voor 10 tot 15 herhalingen, of zoveel als dat je kunt voordat u uw weg naar 10 kan werken.


gerelateerde artikelen