Zijn Pushups Harder met Pushup Bars?

October 7

Zijn Pushups Harder met Pushup Bars?

Push-ups zijn een geweldige oefening voor het bouwen van spiermassa, kracht en uithoudingsvermogen in uw spieren van borst, schouders, triceps en kern. Regelmatige push-ups kunnen echter leiden tot een zekere mate van ongemak. Als dit het geval is, kan dan je push-up bars als een uitstekende investering voor het helpen u bij het gratis push-ups pijn. Push-up bars kunnen echter ook aanbrengen bepaalde delen van de oefening iets harder.

Positie van de pols

Pols pijn ervaart bij het uitvoeren van push-ups is een gemeenschappelijk probleem, en een die kan ontsporen van uw vooruitgang, en leiden tot meer ernstige verwondingen op de lange termijn. Regelmatige push-ups veroorzaken uw pols om te buigen terug, en hyper-uitbreiden lichtjes, overdruk te zetten door het. Push-up bars neutraliseren de hoek van uw polsen en ellebogen zodat de kracht van je lichaam is meer gelijkmatig verdeeld, en uw polsen recht kunnen worden gehouden.

Hoogte

Push-ups uitvoeren met behulp van balken brengt uw handen een paar duim vanaf de vloer. Hoewel dit niet veel lijkt misschien, voegt het een extra paar inch naar uw bereik van beweging, zoals de bars kunnen u om af te dalen lager in de onderste positie. Om te beginnen met, zal dit harder, maar het zal leiden tot uw borst, schouders en triceps spieren worden geactiveerd, die kan leiden tot grotere stijgingen van de spiergroei en kracht.

Core Stability

Als gevolg van de toenemende afstand tussen je romp en de vloer bij het gebruik van push-up bars, en het grotere bereik van beweging, zal uw core spieren moeten harder werken om u te stabiliseren. Uw core spieren moeten sterk genoeg zodat ze niet voordat je bovenlichaam spieren falen, maar als uw core spieren zwak zijn, kan je met behulp van push-up bars harder zijn dan reguliere push-ups.

Zijn Push-ups met bars harder?

Push-up bars zal alleen de oefening makkelijker als u last van de pols pijn heeft bij het uitvoeren van regelmatige push-ups maken. Als u geen kwesties regelmatig push-ups doen hebben, daarna zal bars ze harder als gevolg van het grotere bereik van beweging, en eisen op uw core-spieren, hoewel dit niet noodzakelijk een slechte zaak. Maken van een oefening moeilijker kan werven meer spiervezels, en u helpen om meer verbeteringen in prestaties en lichaam samenstelling.


gerelateerde artikelen