Skin Whitening proces

December 2

Skin Whitening proces

Als je jong bent, uw huid de neiging om een uniforme kleur en textuur. Maar na verloop van tijd verschillende factoren kunnen leiden tot ongelijke gebieden, sproeten, littekens en donkere vlekken die invloed hebben op uw gevoel van eigenwaarde, evenals uw verschijning. Met een skin whitening product kunt u de fragmentarische huid vervagen en zelfs uit uw huidtoon te helpen sommige van haar jeugdige herwinnen gloeien.

Gebruik

De primaire doelstellingen voor huid-whitening zijn mollen, moedervlekken, littekens en donkere vlekken op het gezicht, handen en armen. Bij mensen met vitiligo, wordt een huidaandoening die leidt tot het verlies van pigment en onregelmatige witte vlekken, huid-whitening soms gebruikt om te behandelen het onaangetast huid en er lichter aan de getroffen zones. Een andere populaire gebruik voor skin whitening producten is anale bleken, het verminderen van de donkerder gekleurde gebieden van de perianal-regio, volgens de chirurg House Call-website.

Oorzaken

Uw huid bevat melanocyt-cellen die melanine produceren, en wanneer uw lichaam teveel melanine op één gebied produceert, het leidt tot donkere vlekken, bekend als hyperpigmentatie. Dit proces kan worden veroorzaakt door een huidontsteking van verwondingen, acne, een bug beet of chronische wrijving; zwangerschap-gerelateerde melasma waarin het hormoon oestrogeen in overactieve pigment-produceren melanocyten resulteert; en schade als gevolg van UVA en UVB stralen van de zon, zegt de website DermaDoctor.

Typen

Hydrochinon, ook bekend onder de namen benzeen-1 of tequinol, is een van de meest gebruikte huid whiteners. Andere huid-lichter ingrediënten omvatten deoxyarbutin, glycolzuur, kojic zuur, corticosteroïden, niacinamide en de vitamine A extracten retinol en Tretinoïne. Natuurlijke plantaardige producten zoals de soja, zoethout en een stof genaamd Arbutine, gewonnen uit de bosbes, peer of cranberry bladeren, niet lichter huid zelf maar kan helpen om te voorkomen dat nieuwe melanine oprichten en geven uw huid een kans om slough uit oude huidcellen en uiteindelijk nieuwe en oude huid dichter tot elkaar brengen in verschijning, ook naar een artikel op de gezondheid van de ontdekking.

Effecten

Huid whiteners beperken of blokkeren van enige productie van melanine door remming van het enzym tyrosinase, die de chemische productie van melanine katalyseert. Aangezien dit proces kan vrij een tijdje voor de volledige gevolgen duren te blijken, bevatten de meeste huid-whitening producten vandaag verscheidene verschillende ingrediënten om de resultaten te maximaliseren. Sommige zijn veilig om te gebruiken voor slechts drie weken tegelijk, terwijl andere producten kunnen veilig voor maximaal zes maanden.

Waarschuwing

Sommige studies gevonden dat die Hydrochinon kan leiden tot kanker en ochronosis, een aandoening die verder de huid donkerder en gezamenlijke problemen veroorzaakt. Hydrochinon is in vele Aziatische en Europese landen verboden van over-the-counter producten. In de Verenigde Staten zijn fabrikanten toegestaan om het gebruik van het ingrediënt als het bestaat uit 2 procent of minder van een formule. Sommige producten kunnen bevatten kwik zouten, die u vermijden moet omdat zij worden beschouwd als een giftige stof, volgens de dermatologische Society van Nieuw-Zeeland. Je moet stoppen met het gebruik van een product, wanneer de gewenste effecten zijn bereikt, of je met delen van de huid lichter dan uw normale huidskleur eindigen kan.


gerelateerde artikelen