Voordelen van Offset Drivers

November 18

Voordelen van Offset Drivers

Een offset stuurprogramma kan worden beschouwd als ofwel een hulpmiddel om uw spel te verbeteren of een kruk dat je houdt van het verbeteren van uw spel. Als u vervagen of snijd de bal, kan een offset stuurprogramma u helpen houden het in de fairways. Een meer extreme maatregel is het combineren van een verschuiving met een draaide-in verzeker, een gelijkspel verzeker genoemd. Dit is een mechanische oplossing voor iemand die haat zijn gebruikelijke segment, niet wil wijzigen zijn swing en beoogt een snelle oplossing.

Compenseren van stuurprogramma 's

Een offset stuurprogramma beweegt het hoofd van de bestuurder een beetje aan de achterkant van de club, maximaal 5 mm achter de schacht. In theorie, de clubhead terug achter de as plaatst, krijgt u meer tijd om het vierkant van de verzeker bij de botsing, die een neiging naar segment zal verkleinen. Spel-verbetering en super spel-verbetering clubs, gemaakt voor golfers met een hogere handicap, worden vaak gecompenseerd. Sommige clubs zijn geleidelijk gecompenseerd. Het stuurprogramma en de clubs voor langere afstanden worden gecompenseerd, terwijl de korte strijkijzers en wiggen weinig of geen verschuiving hebben. Clubs voor betere spelers zelden worden gecompenseerd.

Genezen van segmenten

Veel golfers, vooral hogere handicappers en beginners, zijn bezeten door een segment dat scherp naar rechts en wind omhoog in de ruwe buigt. Vele schommel gebreken kan een segment, maar alle van hen leiden tot dezelfde positie bij de botsing: een verzeker dat open of bewegende onder een hoek die schenkt sidespin aan de bal. Golf Club Revue legt uit dat geeft een offset stuurprogramma u een betere kans om vierkant uw handen bij impact doordat u een beetje meer tijd om dit te doen. Zonder de offset zou uw verzeker zelfs meer open op het ogenblik van de botsing, vergroten uw slice. Als uw slice is niet ernstig, kan een offset stuurprogramma u helpen om te raken fairways uit de tee.

Afstand toevoegen

Als je van uw slice met een offset stuurprogramma ontdoen te, zijn uw foto's gebonden aan worden langer. Alle van de zijdelingse afstand van snijden zal worden rechtgetrokken uit en toevoegen aan uw lengte uit de tee. U bent waarschijnlijk raakte de bal hoger en krijgen in de lucht meer gemakkelijk met een offset, aangezien het helpt vierkante omhoog uw verzeker bij de botsing, meegeven backspin in plaats van sidespin te lanceren van de bal in de lucht.

Houden van uw oude Swing

Als een offset voor u werkt, is er geen reden om te veranderen van uw swing. Hier kun je de swing je comfortabel met- en horloge die uw tees schoten gaan recht naar beneden de fairway in plaats van het duiken naar rechts in de problemen. Club fabrikanten maken ook offset bestuurders met een haak gezicht die hoeken naar binnen om te accentueren de offset. U kan zelfs raken een gelijkspel uit de tee in plaats van een segment of vervagen.

Overwegingen

Als u een golfer met een slechte segment, een offset bestuurder, zelfs met een haak gezicht, mogelijk niet genoeg om te stoppen met uw shots van veering naar rechts. U kan kiezen om te bevestigen van uw schommel in plaats van het veranderen van uw clubs. Enkele lessen van een golfprofessional kunnen goedkoper en effectiever dan kopen offset clubs, en je zou liquideren met een veel gezondere golfschommeling die uw plezier in het spel verbeteren zullen.


gerelateerde artikelen