Het gebruik van knoflook voor aambeien

April 17

Het gebruik van knoflook voor aambeien

Aambeien zijn pijnlijk bloedvaten in de anus die hebben ontstoken gevolg van constipatie, zwangerschap of overbelasting tijdens de stoelgang. Knoflook kan worden gebruikt om jeuk en ontstekingen aan aambeien gerelateerde te verlagen. Natuurlijke remedies kunnen worden gebruikt om te helpen verlichten van de pijn, maar ze niet worden beschouwd als een substituut voor medische behandeling. Raadpleeg uw arts vóór het gebruik van knoflook of andere stoffen voor uw aambeien.

Stap 1

Schil een knoflook teentje, volledig verwijderen van de papier-achtige schil rond de kruidnagel.

Stap 2

De knoflook teentje invoegen in uw endeldarm als een zetpil. Het toevoegen van smeermiddel zal gemakkelijker om in te voegen. Gewoon gebruik van je wijsvinger en voeg de kruidnagel binnen het rectum ongeveer twee duim. Laat de knoflook zetpil 's nachts.

Stap 3

Herhaal drie keer per week te verlagen aambei symptomen. De knoflook teentje zal uiteraard worden verwijderd wanneer u uw volgende stoelgang.

Stap 4

Hak van drie tot vier teentjes knoflook en kook in een kopje water gedurende 10 minuten.

Stap 5

Zeef het knoflook stukken uit het water en laat het water volledig afkoelen.

Stap 6

Verzadigen gaas kussentjes in het water en het gaas toepassen in je anus te kalmeren externe aambeien. Opnieuw verzadigen de gaas pads wanneer ze beginnen te drogen. Ook kun je de knoflook water in de vriezer totdat het is gekoeld voor extra verlichting.

Waarschuwingen

  • Als uw aambeien zijn bloeden of het veroorzaken van ernstige pijn die niet door enig verhaal is opgelucht, neem dan contact op met uw arts voor behandeling adviezen en aanbevelingen. Met behulp van knoflook voor de behandeling van aambeien is niet bedoeld ter vervanging van medische behandeling.

Wat die u nodig hebt

  • Teentje knoflook
  • Gaas kussentjes

gerelateerde artikelen