Gebrek aan voedsel invloed op bloed Alcohol?

February 12

Gebrek aan voedsel invloed op bloed Alcohol?

Alcohol, ook bekend als ethanol, wordt gevonden in bier, wijn en sterke drank, en wordt geproduceerd als gevolg van de fermentatie van gist, zetmeel en suikers. De Centers for Disease Control and Prevention verslag dat 52 procent van de volwassenen in de leeftijd 18 jaar of ouder zijn drinkers van de reguliere van alcoholhoudende dranken, ten minste 12 drankjes nuttigen in het afgelopen jaar, en 13 procent zijn onregelmatige drinkers, 11 drankjes consumeren of minder in het afgelopen jaar.

Absorptie van Alcohol

Als u alcoholische dranken consumeren, wordt de alcohol snel geabsorbeerd in de bloedbaan van de maag en de dunne darm. Zodra alcohol het bloed ingaat, heeft het de mogelijkheid om te bereiken van elk orgaan van het lichaam. Uw bloed circuleert de alcohol via uw bloedbaan in je lever, waar het wordt geoxideerd. Dit proces zorgt ervoor dat de alcohol aan geworden voorkomt, zodat het niet kan schadelijk zijn voor je cellen en je organen en veilig wordt verwijderd uit het lichaam. De snelheid waarmee de lever kan het metaboliseren van de alcohol is afhankelijk van de hoeveelheid enzymen aanwezig, hen te metaboliseren die van persoon tot persoon variëren kan.

Bloed Alcohol concentratie

Bloed alcohol concentratie is een meting van hoeveel alcohol, gewicht, in een bepaald volume van uw bloed is. Drinken van veel alcohol in één keer kan het verhogen van uw niveau van de bloedalcohol tot het punt van dronkenschap. Uw lever kan slechts een kleine hoeveelheid alcohol metaboliseren tegelijk, dus de rest van de alcohol in uw bloed via uw bloedbaan circuleert totdat je lever kan het metaboliseren. Uw niveau van de bloedalcohol zal geleidelijk dalen na verloop van tijd nadat u stoppen met drinken, omdat de lever de alcohol metaboliseren blijft totdat het verdwenen is.

Gebrek aan voedsel kan invloed hebben op intoxicatie

De reactie die je ervaring van het drinken van alcohol kan worden beïnvloed door de hoeveelheid voedsel die u vóór het drinken verbruikt. Absorptie van alcohol in je bloedbaan kan worden vertraagd als u een maaltijd hebt genoten. Met een volle maag duurt het 1 tot en met 6 uur te bereiken peak alcohol absorptie, resulterend in een lagere bloed alcohol concentratie van 9 tot 23 procent. Omgekeerd, zonder voedsel in uw maag, alcohol kan worden geabsorbeerd in een veel sneller tempo, en daarom kan je te voelen de gevolgen van dronkenschap veel sneller. Als je nog niet gegeten, zult u piek alcohol absorptie in 0,5 tot 2 uur bereiken. Inderdaad, als je alcoholhoudende dranken op een lege maag consumeren, kunt u bereiken hogere piek alcohol bloedspiegels.

De effecten van alcohol op het lichaam

Hoe hoger uw niveau van de bloedalcohol, hoe meer uitgesproken en duidelijk de effecten van alcohol zijn gonna be op je lichaam. Alcohol fungeert als een depressivum tegen het zenuwstelsel. Dit resulteert in verminderde hersenfunctie, arrest, reactietijd, evenwicht en motor vaardigheden negatief te beïnvloeden. Overmatig alcoholgebruik na verloop van tijd kan bijdragen tot cirrose van de lever, pancreatitis, bepaalde soorten kanker, hoge bloeddruk en psychische stoornissen. Zwaar drinken kan ook leiden tot alcoholisme.


gerelateerde artikelen