Pain Relief Gels voor tandpijn

March 17

Pijn verlichting gels zijn een soort actuele pijnstiller gebruikt voor het verlichten van kiespijn. Vele merken bevatten benzocaïne, een actueel verdovingsmiddel met verdovende effecten. In tegenstelling tot paracetamol, ibuprofen en andere pijnstillers die maximaal 30 minuten om te werken kunnen nemen, bieden pijn verlichting gels snelle verlichting van kiespijn. Inzicht in de effecten en de beperkingen van pijn verlichting gels voor kiespijn kan helpen consumenten het meeste voordeel te halen uit het product.

Ingrediënten

De meeste pijn verlichting gels voor kiespijn bevatten het werkzame bestanddeel benzocaïne, hoewel sommige andere stoffen zoals eucalyptus of Kruidnagel olie, die ook milde verdovende effecten produceren omvatten. Niet-actieve ingrediënten die gangbaar in veel pijn verlichting gels zijn omvatten Polyethyleenglycol, kleuren agenten, glycerine en smaak additieven.

Effecten

Benzocaïne werkt door te verhinderen dat natrium invoeren van zenuwuiteinden, waardoor stoppen pijn sensaties naar het centrale zenuwstelsel worden verzonden. Volgens Science rechtstreeks, benzocaïne verlicht kiespijn in ongeveer 83 procent van de patiënten en heeft een laag risico op bijwerkingen.

Effecten van benzocaïne en andere gels kiespijn komen meestal op binnen drie tot vijf minuten, in tegenstelling tot systemische pijnstillers die kunnen nemen 30 minuten om te werken. Pijnstilling kan overal laatst van twee tot vier uur, afhankelijk van de sterkte van de medicatie en de ernst van de kiespijn.

Bijwerkingen

Wanneer gebruikt zoals voorgeschreven, is benzocaïne en andere pijn verlichting gels voor tandpijn onwaarschijnlijk dat bijwerkingen veroorzaken. Het grootste risico met benzocaïne is slikken meer dan gewoonlijk wordt gebruikt voor verlichting van pijn. Voorkom slikken en volg aanwijzingen voor gebruik zorgvuldig en Vermijd eten of drinken gedurende één uur na het toepassen van de medicatie. Volgens de website van Drugs, moet u onmiddellijk medische hulp zoeken inslikken van grote hoeveelheden benzocaïne. Spoel bij contact met de ogen, het getroffen gebied met koele stromend water.

In zeldzame gevallen kunnen allergische reacties op pain relief gels optreden. Symptomen zijn bijenkasten, moeilijk ademhaling en zwelling van de keel of het gezicht. Zonder snelle behandeling, kunnen allergische reacties fataal zijn. Mensen met bekende allergieën aan de ingrediënten in mondelinge pijn verlichting gel gebruik niet het product.

Dosering en toediening

Volg voor veilig gebruik van kiespijn pijn verlichting gels, doseren instructies op de container. Handen wassen met water en zeep vóór het aanbrengen, en gebruik een wattenstaafje of schone vingertop toe te passen gel op het getroffen gebied. Vermijd eten en drinken gedurende één uur na het gebruik van kiespijn gels en niet dagelijkse limieten voor uitdrukkelijke verlenging.

Overwegingen

Terwijl het doeltreffende beheer van milde tot matige kiespijn, behandelen pijn verlichting gels niet de onderliggende oorzaak. In sommige gevallen, kan kiespijn wijzen op een ernstige aandoening, zoals tandbederf of abces. Als u ondervindt snelle hartslag, ernstige allergische symptomen, duizeligheid of tekenen van infectie tijdens het gebruik van kiespijn gels, gebruik stoppen en onmiddellijk medische hulp inroepen.


gerelateerde artikelen