How to Cook Quahogs

April 19

How to Cook Quahogs

Quahog schelpen vroeger werden gebruikt als een vorm van munt, en hun naam is afgeleid van een Indiase woord voor lonen. Niet meer gebruikt als een vorm van betaling, worden quahogs ook genoemd hard kokkels of littlenecks. Deze kleine kokkels pak meten slechts een inch in diameter, een grote smaak. Geniet ervan in chowders, beignets, of alle door zelf. Indien uw dag van clamming als een overschot van quahogs gesmolten, moet u ze onmiddellijk koken.

Stap 1

Geniet van de quahogs in een emmer of gootsteen vol water gedurende 30 minuten of langer hen tot uitzetting van zand aan te moedigen.

Stap 2

Schrob de quahogs met een medium-borstel te verwijderen alle zand en vuil dat kan worden vastgehouden aan de schelpen. Gooi alle quahogs waarvan shells niet sluiten wanneer u ze aanraakt.

Stap 3

De quahogs doppen met een shucking mes, indien gewenst.

Stap 4

Plaats de quahogs in een pot en dek ze af met een paar inch met water.

Stap 5

Breng de pot aan de kook. Verlaag de hitte en prut voor 8 tot 10 minuten voor quahogs in de shell. Ontdane quahogs moeten sudderen gedurende 3 tot 5 minuten.

Stap 6

Verwijder de quahogs uit de pot met een slotted lepel of giet ze zachtjes in een vergiet. Verwijderen en verwijderen die niet tijdens het koken open.

Tips

  • U kunt bak ontdane quahogs in olie verwarmd tot 375 graden Fahrenheit, of bak ze 10 minuten op 450 F.
  • Ontdane quahogs kunnen worden voor maximaal twee dagen in de koelkast bewaard of opgeslagen in de vriezer tot vier maanden. Live quahogs kun je in de koelkast gedurende 7 tot 10 dagen gewikkeld in een vochtige krant.

Wat die u nodig hebt

  • Medium borstel
  • Pot
  • Schelpen van mes
  • Slotted lepel of vergiet

gerelateerde artikelen