Complicaties van een Tummy Tuck liposuctie

April 8

Complicaties van een Tummy Tuck liposuctie

Een buikcorrectie, een afkorting voor een buikwandcorrectie, is een andere medische procedure van de eenvoudiger liposuctie. Tijdens een buikwandcorrectie maakt de chirurg een incisie van één heup naar de andere, soms 2 voeten in lengte te meten. De navel wordt vaak naar beneden verplaatst en de incisie is niet altijd kunnen worden benaderd en goed gesloten. De procedure omvat het gebruik van liposuctie maar ook verwijdert vet en huid met de scalpel. LAKS buikspieren kunnen operatief worden aangescherpt tijdens de meer complexe buik plooi. Deze verschillen zijn ook goed voor de verschillen in complicaties die uit de procedures voortvloeien kunnen.

Infecties van de wond

Dit is een complicatie van de meeste chirurgische ingrepen die de barrière van de huid worden geopend. Het risico is groter in een buikwandcorrectie dan liposuctie vanwege het verschil in grootte van de insnijdingen. Volgens Dr. Samir K. Jabaiti die zijn onderzoeksresultaten in het Amerikaanse Dagboek van toegepaste wetenschappen publiceerde, hebben patiënten die zwaarlijvig of huidige rokers een hogere incidentie van infecties van de wond na abdominoplastiek dan degenen die niet op deze factoren treedt. Zijn onderzoek is gebleken dat meer dan 5 procent van de mensen die de operatie had ervaren wond infecties wanneer zij ook zwaarlijvige of gerookt waren.

Vloeibare collectie

Na een uitgebreide abdominoplastiek kan een patiënt een hematoom of Seroom ervaring. Volgens «««SmartPlasticSurgery.com is het risico van een bloeding tussen de 3 en 4 procent. Een hematoom is een verzameling van bloed onder de huid terwijl een Seroom een verzameling van heldere vloeistof onder de huid is. Zwelling kan ook optreden rond de chirurgische incisies of de buikstreek in reactie op het verwijderen van vet en weefsel. Seroom, een hematoom en zwelling lost spontaan zonder tussenkomst tenzij de chirurg gelooft dat ze negatieve invloed op het genezingsproces of de hechtingen te scheuren veroorzaken. In dit geval kunnen zij afvoer het hematoom of Seroom onder een steriele omgeving.

Littekens

Volgens «««Liposuction.com wordt een abdominoplastiek geassocieerd met een 1 tot 2 voet lange litteken dat van de ene hip regel naar de andere loopt. Dit litteken is meestal gedekt door een badpak maar zichtbaar zonder kleding. In sommige gevallen zal het littekenweefsel ontwikkelen met zware keloïde weefsel en leiden tot een zware litteken. Individuen met meer keloïde factor in hun huid zal worden hoger risico lopen, zoals mensen met een donkere huidskleur. Een liposuctie impliceert de plaatsing van verscheidene zeer kleine incisies die gemakkelijk en meestal zonder duidelijke littekens genezen.

Verdoving reacties

Het risico van verdoving bijwerkingen of allergische reacties op de verdoving zullen aanwezig zijn voor beide groepen van patiënten. Volgens «««MayoClinic.com, zal de risico's van liposuctie ook het risico van de narcose. Deze risico's omvatten van allergische reacties op één van de geneesmiddelen en ademhalingsfunctie daalde na herstel.

Gebobbeld huid

Personen die ervoor de buikcorrectie of liposuctie kiezen kunnen optreden gebobbeld huid, contour onregelmatigheden, veranderde huidtextuur of rimpels, volgens MayoClinic.com en SmartPlasticSurgery.com. Tijdens een tummy tuck of liposuctie de chirurg kan teveel huid of verwijderen vetweefsel, wat resulteert in een gebobbeld verschijning of slechte contouren van het gebied. Tijdens een tummy zal tuck er zo veel huid verwijderd dat de navel moet worden verplaatst naar beneden, waardoor de maag een ongewone verschijning.


gerelateerde artikelen