Hoe te roken zonder been ribben

April 24

Roken van uw vlees op de grill zal niet alleen een heerlijke rokerige smaak geven maar zal ook houd het vlees mals zoals deze methode langzaam het vlees niet indirect kookt. Ongeacht of uw ribben rundvlees of varkensvlees, zijn wanneer u ribben op de grill koken, loopt u het risico van overcooking hen. Echter, ribs roken duurt aanzienlijk langer koken grondig als niet indirect het koken van vlees de overtollige hitte en rook in tegenstelling tot de directe vlam gebruikt.

Stap 1

Bereiden de ribben voor roken. Als de ribben zijn bevroren, ontdooiing ruim van tevoren vóór het koken. Spoel de ribben af in koud water en ofwel geniet ze in marinade of dek ze af in een saus van uw keuze voor het koken.

Stap 2

De smoker te bereiden terwijl het vlees is marineren. Sommige kluit-up krant in de onderkant van de houtskool schoorsteen plaatsen en vul de schoorsteen met de forfaitaire houtskool. Licht van de krant en laat het vuur te ontsteken aller houtskool voor ongeveer 10 tot 15 minuten.

Stap 3

Wacht totdat de houtskool klaar is en plaats het dan in de houtskool pan in de bodem van de roker. Plaats van ongeveer een kwart van het water in de pan met water en plaats het rooster boven de roker.

Stap 4

Plaats het vlees op de roker en sluit het deksel op de top. Open de deur van de toegang aan de zijkant van de roker en plaats van ongeveer zes stukken hout op de top van de verwarmde kolen.

Stap 5

De ribben roken voor ongeveer twee en een half tot drie uur, afhankelijk van het soort vlees en hoe warm je rooster is.

Stap 6

Controleer de inwendige temperatuur van het vlees om te zien of het veilig is om te eten. Rundvlees is veilig om te eten bij 145 F maar kan worden gekookt tot een hogere temperatuur, indien gewenst. Varkensvlees moet echter worden gekookt tot ten minste 160 F. verwijderen de ribben van de roker eenmaal gedaan, laten afkoelen en serveer.

Tips

  • Probeer te experimenteren met verschillende soorten hout aan tweak de smaak van je vlees. Apple hout geeft uw vlees een andere smaak dan zeggen eiken of grenen.
  • U kunt na het roken van je ribben voor ongeveer een uur, wikkel ze in aluminiumfolie en laten hen wil koken zodat ze extra mals.

gerelateerde artikelen