Werkzame bestanddelen in Simple Green

July 24

Werkzame bestanddelen in Simple Green

De oprichters van de California gebaseerde Sunshine Makers, Inc., begon de productie van de Simple Green schoonmaak oplossing in het midden van de jaren 1970 als een milieuvriendelijke methode voor het reinigen van de vlekken achtergelaten door het roosteren van koffie. Het is inmiddels een populaire all-purpose schoner geformuleerd met verschillende actieve ingrediƫnten om te helpen u veroveren van vuil en roet en houdt uw huis op zoek naar ongerepte.

Water

Water bestaat uit het merendeel van de vloeistof die u in uw fles Simple Green ziet. Het biedt dat de basis voor het product is het schoonmaken van chemische stoffen.

Butoxyethanol

Butoxyethanol, een kleurloze organische vloeistof, fungeert als de belangrijkste schoonmaak oplosmiddel in Simple Green te helpen schoon vuil en vet. Simple Green veiligheidsinformatieblad staat dat het de enige actieve ingrediƫnt in het product dat gevaarlijk kan zijn als u bent blootgesteld aan te veel van, maar de concentratie ervan 4 procent in Simple Green niet een gevaar voor uw gezondheid vormt.

Gemengde regeling vallende Alcohol ethoxylaat

Gemengde regeling vallende alcohol ethoxylaat werkt als een biologisch afbreekbare oppervlakteactieve stof in Simple Green. Zoals alle oppervlakteactieve stoffen ervoor de ethoxylaat zorgt dat gemakkelijke verspreiding van het product te gebruiken wanneer gespoten op uw windows, meubels, vloeren of andere gebieden die moeten schoonmaken.

Tetrapotassium pyrofosfaat

Tetrapotassium pyrofosfaat kristallen zijn opgelost in de Simple Green oplossing als een detergent. De pyrofosfaat voorziet in zekere mate van schuimvorming en helpt schoon vuil op harde oppervlakken.

Natriumcitraat

Natriumcitraat werkt deels als stabilisator om de houdbaarheid van Simple Green.

Parfum en kleurstof

De fabrikant van Simple Green voegt verscheidene onbepaald kleurstoffen en parfums te lenen van het product zijn karakteristieke geur en donkergroen.


gerelateerde artikelen