Herziening van de derma e huid lichter natuurlijke vervagen en leeftijd plek Creme

July 9

Als de jaren gaan voorbij, veroorzaakt blootstelling aan de zon over het algemeen onschadelijk ouderdomsvlekken, sproeten en donkere vlekken te verschijnen. Hoewel dit een natuurlijk fenomeen, kan u wilt vervagen deze vlekken, of via laser gebaseerde pigment verwijderen of met de toepassing van een actueel crème. In de laatste categorie biedt het Californië gebaseerde bedrijf huidverzorging Derma E haar huid lichter natuurlijke vervagen en leeftijd plek Creme--een prijsbewuste, in-home alternatief voor dure dermatologische procedures.

Anti-aging-toepassingen

Derma E positioneert huid lichter natuurlijke vervagen en leeftijd plek Creme als een zachte, kruiden actuele behandeling die wil ouderdomsvlekken en lever vlekken vervagen, verlichten de teint en stimuleren van een meer zelfs huidtoon. Bovendien, fungeert huid lichter natuurlijke Fade als een dagelijkse hydraterende crème. De fabrikant adviseert dagelijks gebruik van dit product door het masseren in elke leeftijd getroffen gebieden van de huid voorafgaand aan het verzoek van uw make-up.

Alles over ingrediënten

Huid lichter natuurlijke vervagen en leeftijd plek Creme berust op zoethout extract te onderdrukken de productie van melanine en Berendruif afkomstige alpha-Arbutine voor de remming van de huid-verkleuren agent, tyrosinase. Volgens Derma E helpt vitamine-C-gehalte van de crème ook verlichten van huid, terwijl melkdistel en ginseng voor een heldere teint maken. Derma E merkt dat je huidcellen zich ongeveer elke 28 dagen vernieuwen en dat de huid lichter natuurlijke Fade de groei van lichtere huidcellen stimuleert ter vervanging van donkerder-hued cellen.

De Eco-hoek

Op haar productlijn, Derma E richt zich sterk op eco-vriendelijkheid en "groene" ingrediënten en huid lichter natuurlijke Fade crème is geen uitzondering op deze regel. In tegenstelling tot andere actuele huid lighteners bevat deze crème geen bleekmiddel of Hydrochinon, een stof die potentieel giftig is voor het orgel-systeem. Daarentegen bevat deze 100-procent-vegan, wreedheid-vrij product geen sulfaten, parabenen, lanoline, gluten, minerale olie of genetisch gemodificeerde organismen.

Meer om te overwegen

Door de kruiden inhoud zegt Derma E waarmee u huid lichter natuurlijke Fade op elk gebied van het lichaam kunt. Voor de beste resultaten adviseert het bedrijf beperken uw blootstelling aan zonlicht en de bescherming van de gebieden van de huid die u wenst te verlichten met een laagje kleding wanneer u venture buitenshuis. De Environmental Working Group de huid diep cosmetica Database geeft over het algemeen positieve merken Derma E huid lichter natuurlijke vervagen voor zowel de veiligheid en de niet-giftigheid van de ingrediënten.


gerelateerde artikelen