De beste oefeningen om te zwemmen van de vlinder

July 14

De beste oefeningen om te zwemmen van de vlinder

De vlinder is een moeilijk zwemmen beroerte te beheersen; het vereist de synchronisatie tussen de twee voornaamste onderdelen van uw lichaam, uw armen en benen. Een sterke dolfijn-kick en de sterkte van je bovenlichaam moet voortbewegen en trek uw lichaam door het water op een golvende wijze. Als een deel van uw lijn zwak is, zijn de beste oefeningen die kunt u uitvoeren die helpen kan versterken en verbeteren in de omgeving die aandacht nodig hebben.

Positie Kick oefening

De kick van de dolfijn is een zweep-achtige beweging van het lichaam van de borst naar de tenen. Je benen worden bij elkaar gehouden en omhoog en omlaag tegelijk. Een van de beste oefeningen voor de versterking en perfectioneren van uw schoppen techniek is om te zwemmen verschillende lengtes van een zwembad in verschillende posities zonder de armbeweging. Praktijk de kick door het zwemmen een lengte van het zwembad met je armen uitgebreid boven je hoofd, handen samen en hoofd onder het oppervlak van het water. Met je armen op dezelfde positie, herhaal de oefening op uw rechterkant, op je rug en vervolgens op uw linker kant. Zwemmen vinnen kunnen worden gebruikt om de intensiteit van de oefening.

Verticale Kick oefening

Voor een meer evenwichtige dolfijn kick, Katie Arnold, USA Swimming Nationale Team coach fellow, kick beveelt aan het uitvoeren van de verticale dolfijn oefening. Start in diep water, kruis je armen over je borst en praktijk snel, snel en neergaande schoppen om je hoofd boven het water. Je lichaam blijft verticale met geen beweging vooruit of achteruit. Arnold raadt uitvoeren van de oefening gedurende 30 seconden gevolgd door een 30-seconden rust. Als uw techniek wordt geperfectioneerd, tillen uw handen uit het water, houd uw ellebogen gebogen onder het water en herhaal de oefening voor 20 seconden. Bob Bowman, coach van de North Baltimore aquatische Club, raadt aan geavanceerde zwemmers gewichten te gebruiken tijdens het uitvoeren van deze oefening; het helpt bij het opbouwen van kracht, snelheid en kracht te schoppen.

Dit is een alleen-armen oefening

Praktijk de pull-en push-beweging van je armen zonder de kick. Je moet een pull-boei voor de oefening. Dit is een schuim-devise die u tussen je dijen houden te houden je benen als je zwemmen. Het trekken aan de armbeweging is wanneer je armen naar voren in het water komen, naar de zijkanten verhuizen, het water vangen en het water naar beneden trek in een halve cirkel mode naar het midden van je lichaam. Het push gedeelte van de lijn is als je handpalmen het water weer van onder naar langs uw lichaam duwt. Concentreren op alleen pull en push van de streek en het uitvoeren van deze oefening voor vier lengtes van het zwembad. Rusten en herhaal.

One-Arm oefening

Arm kracht kunt verbeteren door te focussen op één arm tegelijk. U moet een Trainingsplank en een paar van de vinnen voor deze oefening gebruiken. Start de oefening naar beneden in het water met beide handen met de Trainingsplank in het arm's length. Laat het bord met je rechterarm, uitademen en praktijk van de pull-en push-beweging van uw arm. Til je hoofd te nemen een adem en kick tijdens het push gedeelte van de lijn. Je arm uit voor je hoofd om te beginnen de volgende rechts-arm-lijn retourneren Uitvoeren van de lijn voor 50 werven, rust en herhaal met de linkerarm. Om de oefening moeilijker maken, gebruik niet een Trainingsplank; Houd enkel de stationaire arm recht voor je lichaam. Als u ademhalingsmoeilijkheden ondervindt, draag een masker en snorkel.


gerelateerde artikelen