Wat zijn de voordelen van houtskool pillen?

April 29

Wat zijn de voordelen van houtskool pillen?

Houtskool heeft de mogelijkheid om het absorberen van veel keer zijn gewicht in toxines en wordt vaak gebruikt door artsen om het verwijderen van gifstoffen en andere schadelijke stoffen uit het lichaam. Het is effectief in het verlichten van het ongemak insectenbeten is gekoppeld en is gebleken dat een effectieve methode voor het neutraliseren van de maagzuren die is gekoppeld aan aandoeningen zoals gas, indigestie en zure terugvloeiing. Houtskool kan ook absorberen vetten in de bloedbaan, vermindering van de cholesterolniveaus in het lichaam.

Intestinale klachten

Artsen op de website van vitamine Research Products opmerking dat houtskool zijn jarenlang door artsen gebruikt heeft om darmproblemen zoals opgeblazen gevoel, gas en diarree. De houtskool bestrijdt de verdeling van stoffen gevonden in voedingsmiddelen die ervoor zorgen deze en andere voorwaarden van de maag dat. Sommige artsen voorschrijven houtskool om patiƫnten met colitis ulcerosa en spastische dubbele punten om te verlichten van de ongemakken die zijn gekoppeld aan deze voorwaarden.

Insectenbeten

Activated charcoal pillen gevonden te worden effectief in het verwijderen van de toxines insectenbeten zijn gekoppeld. De houtskool remedie website merkt op dat houtskool is aangetoond doeltreffend te helpen gemak het ongemak gekoppeld insectenbeten omdat het onmiddellijk zich aan de toxinen hecht, beperking van de verspreiding door het lichaam. Deze behandeling wordt bereikt door het breken van de pil en toe te passen op het getroffen gebied. Het is aangetoond dat het verminderen van de pijn en de zwelling en de kans op infectie.

Poison Control

Houtskool heeft de mogelijkheid om grote hoeveelheden van giftige stoffen te absorberen voordat ze een kans hebben om schade te veroorzaken in het lichaam, artsen bij de kliniek van Mayo zeggen. De dosering is afhankelijk van het type toxine ingenomen en de tijd tussen de vergiftiging en de inname van houtskool, maar Stanford University onderzoekers nota op hun website Wellsphere die houtskool beginnen kan onmiddellijk werk te maken van een venster van tijd om naar een ziekenhuis. Ze raden houtskool in de EHBO-kit van alle gezinnen met kinderen.

Vermindering van de Cholesterol

Houtskool supplementen hebben ook aangetoond te worden effectief in het verlagen van cholesterol en triglyceriden in het lichaam. Onderzoekers opmerking dat nemen houtskool is aangetoond te verlagen van de concentratie van totale vetten en cholesterol in het bloed, de lever, het hart en de hersenen, onderzoekers van de vitamine onderzoeksrapport website. Zij merken op dat onderzoek van weefsel na een houtskool regime bleek dat de inname van houtskool verminderd de verharding van hart en bloedvaten hart.


gerelateerde artikelen