What to Wear snowboarden voor vrouwen

March 15

What to Wear snowboarden voor vrouwen

Snowboarden is een rigoureuze activiteit waarvoor spierkracht, evenwicht en uithoudingsvermogen, zodat het mogelijk om lagen opstijgen als uw lichaam temperatuur heats up van de lichamelijke inspanning. Om te blijven op de hellingen voor uren op een moment, draag lagen die u comfortabel, warm en droog te houden.

Binnenste lagen

De basislaag is enerzijds dat dichtst op de huid zit. Deze laag moet worden vorm-fitting, toestemming geven voor de flexibiliteit en "wick" of trekt vocht weg van het lichaam. Als zweet op het lichaam tijdens de koude temperaturen zit, kan het leiden tot ongemak en, als het afkoelt, bijdragen tot onderkoeling. Thermisch ondergoed en Spandex zijn opties voor de basislaag. Een tweede trui of vest gemaakt van vlies moet gedragen worden over de basislaag te zorgen voor extra warmte.

Buitenlaag

Uw buitenlaag houdt u droog uit de elementen. Hoe meer waterdichte een jas en broek zijn, de minder capaciteit die ze hebben om te "ademen". Studie van de voorwaarden van het weer en sneeuw waar you gonna worden snowboarden voordat u een investering in bovenkleding. Een vacht moet comfortabel passen over uw binnenste lagen. Mogelijk moet u een groter formaat dan u normaal zou vereisen. Broek moeten passen over uw binnenste laag en moeten zorgen voor flexibiliteit in uw benen. Kijk voor jassen en broeken die worden verkocht als een "systeem" die verbinding samen met knoppen of breuken. Dit beschermt je buik tegen de kou in het geval van een daling. Broek met bretels ervoor dat uw huid nooit wordt blootgesteld.

Laarzen

De belangrijkste apparatuur die u nodig hebt voor snowboarden, afgezien van uw snowboard, zijn uw laarzen. Kijk voor laarzen met een goede pasvorm die gooi je gewicht terug in je hielen. Dit kunt u beter evenwicht op de helling. U moet zitten kundig voor zinken in je heupen en rust uw schenen op het bovenste gedeelte van de Laars zonder het ongemak te ervaren. Uw snowboard mee te nemen wanneer het kopen van laarzen, en zorg ervoor dat de laarzen comfortabel in de bindingen van uw snowboard alvorens te kopen past.

Hoed, handschoenen en bril

Accessoires vermeerderen uw snowboarden ondervinding. Een hoed beschermt uw oren. Als u in zeer koude omstandigheden snowboarden bent, uw gezicht met een sjaal of bivakmuts bedekken. Handschoenen of wanten zonder speling op je handen moeten passen en moeten ook uw polsen te beschermen tegen blootstelling. Draag bril om te beschermen uw ogen tegen de schittering van de sneeuw en de vliegende poeder. Deze moeten comfortabel passen rond uw hoofd en hebben een tint die u toelaat om het duidelijk te zien voor je.


gerelateerde artikelen