Wat zijn de dagelijkse vitaminen & mineralen nodig voor een 65-jarige Man?

March 6

Wat zijn de dagelijkse vitaminen & mineralen nodig voor een 65-jarige Man?

Alle mensen moeten verschillende bedragen voor de 14 belangrijke vitaminen en 15 belangrijke mineralen om te overleven. Omdat de gemiddelde man weegt meer dan de gemiddelde vrouw-- en mannen hebben een hoger percentage van de spier ten opzichte van vrouwen--moeten mannen een hogere inname van deze voedingsstoffen. Naarmate mannen ouder worden, ze vereisen een hogere dagelijkse inname van vitaminen en mineralen, dus de dieetbehoeften van een 65-jarige man van die van een oudere of jongere man verschillen.

Vetoplosbare vitamines

Met betrekking tot dagelijkse richtsnoeren voor vitamine en minerale inname, de Food and Nutrition Raad--een tak van het Institute of Medicine binnen de nationale Academies--gegroepeerd op 65-jarige mannen met alle mannen tussen de leeftijden 51 en 70. Vitaminen passen in twee categorieën: vet oplosbare en in water oplosbare. Vetoplosbare vitaminen--die oplossen in vet--omvatten A, D, E en K en meer gemakkelijk opgeslagen in het lichaam dan in water oplosbare vitaminen; het lichaam heeft ze nodig in kleinere dagelijkse hoeveelheden. Een 65-jarige man moet dagelijks 900 microgram vitamine A, 15 microgram vitamine D, vitamine E 15 mg en 120 microgram vitamine K.

In water oplosbare vitamines

In water oplosbare vitaminen bestaan uit de resterende 14 vitaminen die het menselijk lichaam nodig heeft om te functioneren. Deze vitaminen zijn opgelost in water, en zijn gemakkelijk gespoeld uit het systeem door middel van basis lichaamsfuncties zoals zweten en plassen. Om deze reden moeten deze vitamines--C en alle B-groep vitaminen--in grotere dagelijkse dosis worden verkregen. Als u een 65-jarige man bent, moet u dagelijks 90 mg per dag 1,2 mg thiamine, riboflavine, niacine, 1.7 milligram van 400 microgram folaat, B6, B12, 2,4 microgram 5 milligram van pantotheenzuur, 30 microgram Biotine en 550 mg choline voor optimale gezondheid 16 mg 1.3 milligram vitamine C.

Macro mineralen

Vijftien mineralen in het menselijk lichaam moet worden verdeeld in twee groepen: macro mineralen en sporenelementen. Macro mineralen is de term toegepast op de zes mineralen--calcium, magnesium, fosfor, kalium, natrium en chloride--de behoeften van het lichaam in grote hoeveelheden. Het lichaam moet een minimum van 100 milligram per dag van elk van deze zes macro mineralen, hoewel voor sommige van hen, heeft het lichaam nodig heeft voor veel meer dan 100 milligram per dag. De dagelijkse macro minerale eisen voor een 65-jarige man omvatten 1000 milligram calcium, magnesium, fosfor, kalium, 1,3 gram natrium en 2 gram chloride 4,7 gram 700 mg 420 milligram.

Mineralen en sporenelementen

Naast de zes macro mineralen moet het lichaam ook kleinere hoeveelheden--minder dan 100 milligram per dag--negen mineralen en sporenelementen. Een 65-jarige man moet dagelijks 30 microgram chroom, koper, 4 mg fluoride 400 microgram, 150 microgram jodium, 8 mg ijzer, 2.3 mg mangaan, 45 microgram molybdeen, 55 microgram selenium en zink 11 microgram.

Verschillende meningen

Niet alle gezondheidsdeskundigen Volg de Food and Nutrition Raad van richtlijnen. Talkshowhost Dr Mehmet Oz suggereert dat de 65-jarige mannen dagelijks 4 milligram vitamine B6, verdeeld tussen twee 2-milligram doses krijgen. De Australische regering afdeling op gezondheid en veroudering suggereert nemen in minder vitamine D dagelijks--slechts 10 microgram--dan de Food and Nutrition Raad van aanbeveling. Exacte voorschriften voor vitaminen en mineralen kan variëren afhankelijk van iemands gezondheidsbehoeften, dus contact op met uw arts vóór het nemen van supplementen of de hoeveelheid van bepaalde voedingsstoffen in uw dieet te verminderen.


gerelateerde artikelen