Quantum Wellness reinigen dieet

May 24

Quantum Wellness reinigen dieet

De Quantum Wellness Cleanse dieet, ook wel bekend als het 21 Day Detox, stelt een reeks van kleine stapjes ontworpen om toe te voegen aan een groot verschil in gewicht, gezondheid en geluk. De algemene doelstelling van het dieet, gemaakt door Kathy Freston, is om te leren de deelnemers hoe om te kiezen van gezonde voeding en de juiste oefeningen, en nemen de noodzakelijke verbetering van de gezondheid en ziektepreventie veranderingen in levensstijl.

Quantum Wellness uitgelegd

Deelnemers starten de Quantum Wellness reinigen, die 21 dagen, duurt door middel van een quiz om te wijzen op het gebied van gezondheid, die zij moeten veranderen. Vanaf daar de acht pijlers van het dieet worden ingevoerd--hierbij meditatie, visualisatie, leuke activiteiten, bewust eten, oefening, zelfstandig werken, spirituele praktijk en service. Freston beweert dat het reinigen helpt gezondheid en welzijn verbeteren door te geven wat zij noemt "The Big Five," waaronder cafeïne, suiker, gluten, alcohol en dierlijk voedsel. Het reinigen kan ook u helpen afvallen, vooral als je gewend bent aan het eten van vette, calorie-dicht of suikerhoudende voedingsmiddelen.

Een plantaardig dieet

Uw maaltijden op dit dieet is op basis van planten; Freston raadt eigenlijk een veganistisch dieet, wat betekent dat u niet alle voedingsmiddelen die dierlijke producten bevatten eten. Het voedsel dat je op de Quantum Wellness Cleanse eet omvatten fruit, groenten, bonen, noten en zaden. U kunt ook eten van glutenvrije granen, zoals quinoa, bruine rijst, amaranth, boekweit en maïs. Vegan versies van boter en mayonaise, evenals faux vlees zoals die gemaakt van soja, zijn ook op het reinigen toegestaan. Nondairy melk, zoals soja, rijst of amandel, is ook toegestaan.

Krijg overvloed van oefening

Omdat lichamelijke activiteit u calorieën te verbranden helpen kan, afvallen, en verbetering van uw algehele gezondheid en zelfbeeld, wordt oefening aangeraden als onderdeel van het dieet. Freston beveelt ten minste 30 minuten van oefening drie keer per week. Zij stelt ook uitoefenen buiten waar mogelijk. Als u uitoefent, adviseert Let op hoe je je voelt zodat u verbindingen tussen uw energie en fysieke activiteit, die kan helpen je motiveren om te maken een vast onderdeel van je leven uitoefenen zelfs na het reinigen van de 21-dag, Freston.

Voor- en nadelen van het dieet

De Quantum Wellness dieet richt zich op voedzame voedingsmiddelen en lichaamsbeweging, dat twee belangrijke factoren in gewichtsverlies en een betere gezondheid zijn. Het dieet moedigt ook deelnemers rekening houden met wat ze eten en te werken aan de bescherming van het milieu door het maken van verstandige keuzes. Een veganistisch dieet kan moeilijk te volgen, echter vooral voor mensen die gewend zijn aan het eten van vlees, kaas en zuivel voedingsmiddelen zijn. Bovendien, het dieet pleit voor de consumptie van verwerkte soya als voedsel, zoals soja hotdogs, en opgevend cafeïne en suiker kan ontwenningsverschijnselen, zoals hoofdpijn veroorzaken.


gerelateerde artikelen