Lactose-intolerantie & gebakken goederen

November 11

Lactose-intolerantie & gebakken goederen

Als u ernstig lactose-intolerant bent, vinden je waarschijnlijk jezelf met grote voorzichtigheid voordat het eten van iets dat kan lactose bevatten. Gebakken goederen zijn een gemeenschappelijke voedsel dat bevat lactose, maar wordt vaak vergeten, omdat er geen zuivel gebaseerde. Meest gebakken goederen worden gemaakt met melk of melk-lichamen die lactose bevatten en kunnen leiden tot symptomen van lactose-intolerant. Bent u niet zeker weet of een bepaalde gebakken welwillendheid symptomen in uw spijsverteringsstelsel veroorzaken, voeren een dieet uitdaging om erachter te komen.

Lactose-intolerantie

Lactose-intolerantie doet zich voor wanneer u niet kan de suiker gevonden in melk, verteren zoals uitgelegd door de kliniek van Cleveland. Lactose is gevonden in koemelk melk, geitenmelk melk, menselijke melk en melk van ooien. Bijna elke suiker u inslikken behoeften enzymen om te breken zodat het lichaam het absorberen kan. Lactase is het enzym dat het lichaam verteren lactose helpt. Tijdens de vroege kinderjaren produceren je darmen grote hoeveelheden lactose, omdat de meerderheid van uw dieet is gebaseerd op melk. Als sommige mensen leeftijd, ze produceren minder lactase, waardoor de intolerantie.

Gebakken goederen

Niet alle gebakken goederen bevatten lactose, afhankelijk van het soort gebakken goed en de fabrikant. Broden die zijn gemaakt zonder melk, zoals de Franse en Italiaanse brood, bevatten geen lactose. Macaroni, granen zonder melk en rijst gebak zijn allemaal typisch zuivel - en lactose-vrij. Bepaalde gebakken goed kunnen lactose, zoals muffins, koekjes, broodjes, brood, koekjes, gebak en pannenkoeken bevatten. Als u niet zeker weet, lees het etiket van de producten en zoekt wei-eiwit, melk, lactose en droge melk in de ingrediënten.

Uitdaging dieet

Een uitdaging dieet kan u helpen bepalen hoeveel van een bepaalde gebakken goed je kan tolereren. Enkel omdat een gebakken goed is gemaakt met betekent melk niet dat zult u symptomen ontwikkelen. Het niveau van intolerantie kan schommelen van persoon tot persoon en kan veranderen in de tijd. Bijvoorbeeld, als u zien hoeveel u kunt tolereren broodpudding wilt, alle lactose-bevattende productformulier verwijderen uw dieet voor drie dagen. Na de drie dagen, 1/2 kopje broodpudding eten en document geen symptomen. De volgende dag 1 kopje broodpudding eten en de resultaten documenteren. Blijven verhogen de hoeveelheid broodpudding door 1/2 kopje dagelijks totdat je symptomen merken of u een normale één portie bereiken.

Overweging

Lactose-intolerantie is niet dezelfde voorwaarde als een melk allergie, volgens voedsel allergie onderzoek en onderwijs. Een allergie voor melk is meer ernstige aandoening dat vereist dat u alle zuivelproducten vermijden. Als u hebt gediagnostiseerd met een allergie voor melk, moet u voorkomen dat alle voedingsmiddelen die melkeiwitten bevat.


gerelateerde artikelen