Tekenen & symptomen van gedehydrateerde huid

August 10

Tekenen & symptomen van gedehydrateerde huid

Gedehydrateerde huid is een aandoening waarbij de huid heeft een beperkte of een gebrek aan vocht in de intracellulaire systeem van de huid. Uitdroging van de huid kunnen gedurende het hele jaar problematisch zijn. Uw huid is gevoeliger voor uitdroging in de winter als gevolg van agressieve milieu-factoren. Het is zeer belangrijk om te controleren de tekenen en symptomen regelmatig te behandelen wanneer nodig. Leeftijd, locatie en tijd buiten zijn alle factoren die van invloed kunnen zijn voor de conditie van uw huid.

Oorzaken van uitdroging van de huid

Uitdroging van de huid kan gebeuren om een aantal verschillende redenen. De meest voorkomende is van omgevingsfactoren, waaronder verwarming en airconditioning in het huis tijdens de winter en de zomer maanden. Luchtvochtigheid is goed voor de huid, omdat het vocht biedt. Wanneer u uw oven uitvoert, vermindert het de hoeveelheid vocht in de lucht in uw huis. Er is ook minder vocht in de buitenlucht tijdens de wintermaanden. Andere factoren in de uitdroging van de huid kunnen zijn sauna's, wind, vervuiling, ziekte, bepaalde medicijnen en roken.

Tekenen en symptomen

Tekenen en symptomen van uitdroging van de huid zijn vergelijkbaar met een zonnebrand. De huid kan voelen strak en kan je je voelt een branderig gevoel. Het zal vaak geïrriteerd en heeft een mindere vermogen om te genezen. De huid soms krijgt schilferige en toont droge lijnen. De textuur van de huid zal ruwe en niet meer zal kijken glad. Een veel voorkomende teken van gedehydrateerde huid is extreme jeuk, die zelfs pijnlijk kan worden.

Roodheid is een ander gemeenschappelijk symptoom van gedehydrateerde huid.

Effecten

Nemen van extreem hete douches en Baden zullen het uitdrogen van de huid. Frequente warmwaterdouches veroorzaken de lipiden te breken in de huid, wat leidt tot kraken. Chemische stoffen in zeepproducten kunnen de huid van vocht, beroven als deodorant kunnen en opschonen van producten.

Psoriasis

Psoriasis is een uiterst chronische aandoening. Dit ontstaat soms als gedehydrateerde huid heeft een opbouw van ruwe, droge huid, die in ernstig schilferige huid overgaat. Neem contact op met een arts of een dermatoloog voor de beste cursus van behandeling.

Behandeling

Droge huid verergert met de leeftijd, omdat onze huid produceert minder olie en de dode huidcellen niet zo vaak doen vergoten. Behandelingen is afhankelijk van de ernst en op het individu. Een paar van de meest voorkomende behandelingen zijn: wassen van de huid met een milde, niet-schuimend reinigingsmiddel dat zal niet lipiden uit de huid strippen; Blijf uit de buurt van bar zeep; Gebruik een washandje voor handmatige afschilfering; Gebruik een vochtinbrengende crème rijk, op basis van olie; en Bescherm uw huid met een zonnebrandcrème met een SPF 15 of hoger.


gerelateerde artikelen