De opleiding die nodig is om een Gymnast

June 24

De opleiding die nodig is om een Gymnast

De sport van Turnen eisen grote flexibiliteit, wendbaarheid en kracht. De vaardigheden vergen doorgaans vele jaren om te overmeesteren. Om te bereiken van de hogere echelon van mannen en vrouwen turnen--regionale, collegiale, nationale en internationale concurrentie--atleten moeten opleiden het hele jaar door. Gymnasten begint de sport op jonge leeftijd vaak ontwikkelen de nodige atletische vaardigheden door het beoefenen van de vaardigheden. Gymnasten komt naar de sport op latere leeftijd wellicht om de conditie van hun lichaam deel te nemen aan de sport. In de mannen Turnen, bovenste lichaam en core spierkracht is met name cruciaal in het pommel paard en ringen van gebeurtenissen.

Vroege Training van de gymnastiek

Turners, vooral meisjes, hebben de neiging om te Turnen op jonge leeftijd beginnen. De klassen van de beginner voor voorschoolse leeftijd kinderen functie tumbling op matten en trampolines. Entry-level klassen leren fundamentele bewegingen zoals de voorwaartse rol achterwaarts roll, Radslag, handstand, brug en terug bocht. Deze instructie leert "air bewustzijn, te weten waar hun lichaam is, wat het doet te allen tijde," zegt Jami Sharp, concurrerende programma directeur voor Black Diamond gymnastiek en Sport Center in South Jordan, Utah, in haar iSport instructievideo.

Bevorderen in de Sport

Nadat gymnasten meester van de basisbewegingen en flexibiliteit krijgen, beginnen ze opleiding op apparaat zoals de evenwichtsbalk en de bars. Jongeren hebben de neiging om de overgang makkelijker. "Zeer moeilijk gymnastiek vaardigheden zijn meer gemakkelijk geleerd en veel beter geleerd op een jongere leeftijd, zeggen 8 tot en met 11 jaar oud," coach John Howard schreef op zijn website, GymnasticsZone.com. "Jongere gymnasten ook meestal hebben geen vrees voor gymnastiek vaardigheden op te doen en zij zich aanpassen aan harde training regimes gemakkelijker." Gymnasten verplaatsen tot hogere concurrerende niveaus geconfronteerd met steeds strenger opleiding werklast, wellicht aangevuld met resistentie opleiding.

De eisen van concurrerende Turnen

Concurrerende gymnasten kunnen oefenen en/of concurrentiebeding meerdere malen per week. Elite gymnasten maken de sport hun leven. In een publicatie voor kinderartsen en ouders waarschuwde de American Academy of Pediatrics dat 'lange uren, het hele jaar door deelname, frequente concurrentie, druk om vaardigheden te verhogen, ouders financiƫle vastlegging en sociaal isolement kunnen leiden tot over opleiding, 'burn-out' en depressie op een jonge leeftijd.

Gymnastiek en lichamelijke volwassenheid

Als mannelijke gymnasten oudere fysiek, kunnen ze de spierkracht die nodig zijn voor de meer veeleisende vaardigheden zoals de ringen en voltige meester toevoegen. Als vrouwelijke turners rijpen, kunnen ze gewichtstoename dat hun vermogen beperkt voor het uitvoeren van de high-flying acrobatiek. Ze de neiging om piek concurrerend op veel jongere leeftijd. Vrouwelijke turners gezicht ook medische risico's, zoals de American Academy of Pediatrics waarschuwt: "als gevolg van de nadruk op de dunheid, eetstoornissen zoals anorexia en boulimia komen vaak nog vaak genegeerd of niet herkend. Vrouwelijke atleet Triad, de combinatie van wanordelijke eten, menstruele dysfunctie en osteoporose, komt vaker voor bij Turnen dan andere sporten."

De fysieke tol van gymnastiek

Goede opleiding is noodzakelijk om te beperken van de schade, omdat Turnen een enorme tol op het lichaam nemen kunnen. Pols, elleboog, schouder, lage rug, knie, enkel en voet verwondingen zijn gemeenschappelijk onder concurrerend gymnasten. Gymnasten moeten verder een redelijk tempo, vermijden van overmatige opleiding en werken onder deskundige begeleiding.


gerelateerde artikelen