Zijn er oefeningen die helpen u geworden Taller?

May 18

In de kindertijd hebben alle menselijke wezens bands van kraakbeen aan de uiteinden van de lange beenderen, zoals de armen en benen, die nieuw bot maken en ertoe leiden dat u om groter te groeien. Kort na de puberteit, het kraakbeen zekeringen en u stoppen met groeien groter. Oefeningen zal niet verhogen van de lengte van uw lange beenderen, en er is geen oefening die je groter maken. Maar oefening zal het verbeteren van uw houding zodat je langer lijkt. Voor het beste effect, door stukken te combineren met de versterking van de kern te verlengen en ondersteuning van de wervelkolom. Raadpleeg uw arts voordat u begint met elke oefeningsprogramma

Houding corrigerende preparaten

De corrector houding is een training die u de juiste manier leert te staan. Staan met je rug naar een muur en stap terug totdat je de muur raken. Vindt u dat uw heupen Raak eerst en uw schouders en hakken uit de muur zijn. Line-up je lichaam zodat je hielen, schouders en de achterkant van uw hoofd helemaal de muur raken. Plooi je kin zodat uw ogen vooruit en uw oren line-up met je schouders zijn. Houd deze positie gedurende maximaal 20 seconden en ontspannen. Herhaal dit 10 keer.

De rek van het Full-Body

De rek van het hele lichaam verlengen van uw wervelkolom en rekken van de spieren in je lichaam. Ook dienen ze als een warmup voor andere oefeningen. Om te doen een staande rekken, staan met uw voeten bij hip breedte en uw enkels, knieën, heupen en schouders uitgelijnd. Bereiken overhead als u probeert te raken van het plafond, terwijl het verlaten van uw voeten geplant op de verdieping. Voor een liggende stuk, liggen op je rug en je armen overhead uit te breiden als je voor de verre muur, bereiken terwijl het duwen van je hielen naar de andere muur. Houd de stretch voor ten minste 20 seconden, release en herhaal twee meer tijden.

Kat/koe Stretch

De kat/koe strekt de rug, de borst en de schouders. Start op je handen en knieën, plooi in uw stuitje en tekenen uw navel naar uw rug. Ronde van uw onderrug en laat uw hoofd neerzetten tussen uw handen, als een bange kat. Houd deze positie gedurende 10 seconden en terugkeren naar de beginpositie. Trekken je schouderbladen samen, je bekken naar voren kantelt, uitbreiden van je borst naar de verdieping en kantel je kin aan het plafond, als een koe sway-backed. Houd dit voor 10 seconden en overgang terug in de kat. Overgang van de kat naar de koe-positie vijfmaal.

Korte planken

Korte planken versterken de lagere rug, abs en schouders. Start gezicht naar beneden met je handen geklemd onder je borst en je ellebogen onder je schouders. Opstaan op uw tenen zodat alleen uw onderarmen en tenen de vloer en uw lichaam vormen een rechte lijn raken. Houd het poseren voor maximaal 20 seconden en plaatsvervanger, opheffing van elke voet. Ontspan en herhaal deze oefening vijf keer.


gerelateerde artikelen