Hersenafwijkingen, waardoor het oog spiertrekkingen

July 5

Hersenafwijkingen, waardoor het oog spiertrekkingen

Overzicht

Zeldzame exemplaren van het oog spiertrekkingen zijn normaal, maar oog spiertrekkingen kan ook een doorlopende of een frequent verschijnsel, en kan een symptoom van een neurologische aandoening, meldt de American Psychiatric Association. Andere oorzaken van herhaalde of intens oog spiertrekkingen zijn alcohol en drugs die het neurologische systeem via de zogenaamde GABA-pathway vertragen. Alcohol en benzodiazepinen, een groep van drugs zoals Valium en Xanax, veroorzaken GABA uitdrukken-neuronen te produceren grote hoeveelheden van GABA. Dit resulteert in een aanzienlijke vertraging van het neurologische systeem, dat leiden onvrijwillige bewegingen en gezicht spiertrekkingen tot kan.

Tourette syndroom

Het syndroom van Tourette is een chronische neurologische aandoening die tot onvrijwillige motor en vocale tics, zoals oog spiertrekkingen, grimassen en stemgebruik leidt. In tegenstelling tot populaire uitbeeldingen van de aandoening is de neiging vloek woorden te herhalen niet een gemeenschappelijk effect van Tourette syndroom. Tourette syndroom wordt vaak behandeld met anti-psychotische medicatie. Dit vermindert tics tot op zekere hoogte, maar kan ook fungeren als een kalmerend middel. Een meer doeltreffende manier te verminderen van de tics is ondergaan een soort gedragstherapeutisch therapie "uitgebreide gedragsinterventie voor tics" genoemd, of CBIT, verslagen een UCLA research team in de 19 mei 2010 nummer van "Journal of the American Medical Association." De onderzoekers willekeurig toegewezen CBIT en andere vormen van begeleiding aan 126 kinderen en jongeren met ernstige gevallen van Tourette syndroom, en vond dat CBIT geleid tot een meer significante vermindering van het voorkomen van tics dan alternatieve behandelingen.

Bell's Palsy

Bell's palsy is een soort gezicht verlamming dat ontstaat wanneer de zevende craniale zenuw, die bestuurt de beweging van de spieren van het gezicht, is gewond. Het geeft vaak aanleiding tot kwijlen, droopy oogleden en motorische tics, zoals oog spiertrekkingen en gezicht spiertrekkingen. Onderzoekers gebruikt om te geloven dat het herpesvirus de trigger van Bell's palsy was. Een Cochrane meta-analyse van eerdere gegevens blijkt echter dat antivirale middelen gebruikt voor de behandeling van koortsblaasjes en genitale herpes geen significant effect op Bell's palsy, die op de hypothese hebben dat Herpes een trekker van deze voorwaarde in twijfel wordt getrokken. De bevindingen werden gepubliceerd in het November 2009 nummer van "Cochrane Database van systematische Reviews."

Dystonie

Dystonie is een neurologische aandoening die meestal tot repetitieve bewegingen, abnormale houdingen, kronkelende of gezichtsbehandeling tics leidt, met inbegrip van oog over te schakelen. Dystonie kan geboorte-gerelateerde of een gevolg van vergiftiging, infectie of drug abuse. Mensen met de erfelijke vorm van dystonie hebben een defect op het DYT1-gen, wat leidt tot misformations van de eiwit-torsinA, die tegen cel stress beschermt, meldt een onderzoeksteam in de 10 maart 2010 nummer van "ziekte modellen & amp; Mechanismen." Het team kan vond dat ampicilline, een drug in de groep van penicilline, activeren van torsinA en vroegtijdige spiersamentrekkingen voorkomen.

De ziekte van Parkinson

De ziekte van Parkinson is een neurologische aandoening die tot tremor leidt, spiertrekkingen oog, posturale onbalans en moeilijkheid initiatiefnemende beweging. Op moleculair niveau optreedt Parkinson als gevolg van een bijzondere waardevermindering van de activiteit van microRNAs, moleculen die helpen cellen produceren eiwitten. De bevindingen werden gepubliceerd in de 29 juli 2010 nummer van "Nature." Wanneer de activiteit van de microRNAs is een bijzondere waardevermindering heeft ondergaan, neuronen die ertoe bijdragen dat dopamine produceren ondergaan vroegtijdige dood, en dit veroorzaakt een moeilijkheid in het initiƫren en beheren van motorische activiteit, de onderzoekers van de Stanford gevonden.


gerelateerde artikelen