Huis Checklist van symptomen van opiaten terugtrekking

May 29

Huis Checklist van symptomen van opiaten terugtrekking

Opiaten zijn narcotische pijnstillers, zoals vicodin en percocet. Deze drugs behandelen matige tot ernstige pijn door het blokkeren van de receptoren in de hersenen die het gevoel van pijn in het lichaam creëren. Na langdurige of zware gebruik, kunnen deze medicijnen worden hoogst verslavend. Wanneer iemand niet langer nemen van deze medicijnen abrupt kunnen ze ontwenningsverschijnselen, die meestal een tot twee weken duren optreden. Daar moet iedereen zich terugtrekt van opiaten onder nauwe medisch toezicht.

Stemmingswisselingen

Stemmingswisselingen zijn gebruikelijk in veel mensen zich terugtrekt van opiaten. Deze zijn meestal ervaren binnen een paar uur na beëindiging van de drug. Men kan het ervaren van extreme woede, onmiddellijk gevolgd door verdriet. Zij kunnen ervaren tijdelijke depressie en huilende spreuken.

Misselijkheid en braken

Opiaten veranderen de chemie van de hersenen na langdurige of zwaar gebruik. Wanneer de medicijnen worden niet meer wordt genomen, de chemie van de hersenen begint terug te keren naar de toestand van de pre-medicatie. Deze veranderingen in de hersenen chemische stoffen veroorzaken vaak misselijkheid. Sommige mensen zullen ook ervaren braken, die kan snel leiden tot uitdroging indien verlaten onbehandeld.

Diarree

Opiaten is natuurlijk leiden tot constipatie. Het is gebruikelijk dat mensen met behulp van opiaten te worden soms ernstig verstopt. Wanneer de medicatie is niet langer worden genomen, abdominale krampen en diarree kan resulteren. Sommige mensen ervaren ernstige en invaliderende abdominale krampen als dit ook optreedt als gevolg van chemische veranderingen in de hersenen. Diarree kan ook leiden tot snelle en gevaarlijke uitdroging, die tot de dood leiden kan als verlaten onbehandeld.

Angst

De meeste mensen die uit opiaten pijnmedicijnen trekken beleeft angst, die gewoonlijk binnen één week verdwijnt. Deze mensen kunnen ervaren lichte, matige of ernstige angst en paniek aanvallen vaak verslag terwijl in herstel. Bovendien treden die ontgiften uit opiaten tremoren, of schudden van de handen, als de medicatie is gefilterd uit het lichaam en de hersenen keert terug naar haar normale pre medicatie staat.


gerelateerde artikelen