Latissimus Dorsi oefeningen zonder gewichten

April 23

Latissimus Dorsi oefeningen zonder gewichten

Uw latissimus dorsi spieren, lats voor korte, bevinden zich aan de zijkant van je rug en je armen link naar je romp. Deze grote, vleugel-vormige spieren zijn verantwoordelijk voor extensie en adductie van uw schouder gezamenlijke, evenals mediale rotatie--het optreden van het draaien in je arm in de richting het midden lijn van je lichaam. De meeste conventionele manier om te trainen uw lats is door het uitvoeren van laterale of de lat pull-downs, maar verschillende lichaamsgewicht oefeningen ook kunnen richten op dit gebied.

Pullups

Pullups zijn een geavanceerde beweging en zijn vergelijkbaar met lat pull-downs. Pak een stevige overhead bar met behulp van een iets breder dan schouderbreedte grip. Hangen uit de bar zodat je armen worden uitgebreid maar gespannen en je voeten van de vloer. Buig je armen en trek je kin omhoog en over de bar. Concentreer je op toonaangevende met je ellebogen te maximaliseren uw lat aanwerving in deze oefening. Uitbreiden van uw armen en langzaam lager jezelf terug naar de beginpositie. Blijven voor het gewenste aantal herhalingen.

Chinups

Chinups zijn een variatie van pullups die je armen in een Biomechanisch gunstige positie plaatsen. U kunt meer herhalingen uit te voeren. Pak een overhead bar met een slinkse, schouder-breedte grip. Hang met je armen verlengd en je voeten van de vloer. Trek je kin omhoog en over de bar terwijl het proberen om je ellebogen rijden naar beneden en terug. Langzaam lager jezelf terug naar de startpositie en herhaal. U kunt deze oefening meer veeleisende maken door het dragen van een gewogen vest.

Omgekeerde rijen

Omgekeerde rijen, ook bekend als de hoofdtekstrijen, repliceren gebogen-over rijen, die normaal gesproken worden uitgevoerd met een barbell of halters. De lat op een squat rek of de Smith machine op heuphoogte. Zitten op de vloer onder de balk, dan begrijpen het met een schouder-breedte, bovenhandse greep. Uitbreiden van uw benen en til je heupen van de vloer. Uw gewicht moet nu worden ondersteund op uw hakken en hand alleen. Houd je lichaam recht, buig je armen en je borst/Opper onderbuik tot touch de bar trek. Langzaam lager jezelf terug naar volledige arm extension, herhaal dan. Maak deze oefening meer veeleisende door verheffen je voeten of een gewicht rust op je heupen.

AB Wheel uitrol

Deze oefening wordt normaal geassocieerd met buik opleiding, maar is ook een krachtige en veeleisende lat-oefening. Knielen neer en plaats uw ab wiel op de grond voor je. Pak de ab wheel en met gestrekte armen uitbreiden uw heupen en het ab-wiel van u af te duwen. Verlaag uw borst zo dicht mogelijk bij de grond mogelijk. Deze uitgerekte positie, uw abs en lats contract en trek jezelf terug tot de uitgangspositie. Laat niet uw onderrug aan boog overdreven, omdat dit tot letsel leiden kan. Voor een meer geavanceerde training, voeren de uitrol van staande. Als u een ab-roller niet hebt, kunt u deze oefening met een barbell uitvoeren.


gerelateerde artikelen