Centrum middenveld vaardigheden vereist voor voetbal

August 30

Centrum middenveld vaardigheden vereist voor voetbal

Het centrum middenvelder, om te lenen uit de American football terminologie, fungeert als de "quarterback" van een voetbalteam. "She's de allerbelangrijkste hub van het team, off van die spin het spaken van wielen van het team," merkt Maryland gebaseerde vrouwen concurrerende team coach Wes Harvey. Terwijl keepers onverschrokkenheid, en stakers en centrale verdedigers pure snelheid nodig, "Midden midden" moeten beschikken over opvallende veelzijdigheid om uit te blinken.

Bal hanteren

Centrum middenvelders moeten eersteklas voet vaardigheden zodat ontvangen, het bezitten en het verspreiden van de bal. U zult werken voornamelijk in het drukke midden van het veld, en als u niet kunt een pass die naar je toe komt controleren, het zal ricochet weg, waarschijnlijk naar het andere team centrum middenvelder of verdedigers. Succesvolle center middenvelders stralen een bepaalde vertrouwen en rust met de bal op hun voeten, afwerend uit uitdagingen door de tegenstander door te draaien om het beschermen van de bal en geeft zichzelf tijd te denken en onderzoek van hun opties.

Besluitvorming

U moet 360-graden visie op het veld en comfortabele dienen als een schakel in een keten van voorbij dat kan gaan naar stakers, lateraal vleugel middenvelders of terug naar de verdedigende middenvelder, fullbacks of doelman. Misschien moet u ook nemen het heft in eigen handen, het omzeilen van de vooruit naar score. Beroemde Franse middenvelder Zinedine Zidane, bijvoorbeeld, scoorde twee koppen op hoekschoppen te versturen Frankrijk verleden Brazilië in de wereldbekerfinale van 1998.

Kennis van het spel

Gelieerd aan besluitvaardigheid is uitstekende kennis van het spel. U moet weten wanneer te vallen en wanneer om te helpen op de verdediging. Omdat u wilt denken en reageren sneller dan andere spelers, moet u een stevige begrip van voetbal tactieken en strategieën. In de gemeenschappelijke 4-4-2 zal formatie, met vier verdedigers, vier middenvelders en twee spitsen, uw team hebben twee centrale middenvelders, één in een aanvallende rol en één in een defensieve rol. Je zult handelen als tweeling sterren om goede dingen gebeuren. Wilt u zowel uzelf ter beschikking stellen van een teamgenoot, in elke positie of locatie, door loopt tot een open ruimte en bindend voor de bal te roepen van je teamgenoot.

Uithoudingsvermogen

Zidane werd gezegd te hebben stapte op elk sprietje gras tijdens een voetbalwedstrijd, een verklaring waaruit blijkt dat hij voelde zich vrij om te zwerven uit de buurt van het midden van de toonhoogte en ook een testament aan zijn uithoudingsvermogen. Airconditioning is cruciaal voor de middenvelder center. Stakers kun je een beetje rust wanneer de bal aan de andere kant van het veld, mogelijk verdedigers. Als een centrum middenvelder moet u blijven dicht bij de actie, vooral als het team strategie steunt op het bezit van de bal, als professionele clubs zoals Barcelona of Arsenal. Nationale teams uit Brazilië, Italië en Spanje sterk afhankelijk zijn van dit standpunt, en hun centrum mids weergeven uitzonderlijke conditionering.


gerelateerde artikelen