Wat zijn de voordelen van de Emu olie Capsules?

October 9

Wat zijn de voordelen van de Emu olie Capsules?

Overzicht

Olie die opgebouwd op basis van het vet van de emu mogelijk levensvatbare invaller voor uw vis olie capsules. Studies over de olie zijn beperkt, maar veel gezondheidszorg winkels zijn kous de capsules op de planken en bevordering van hun gebruik. Is meer onderzoek nodig naar de toxiciteit van emu olie, en dit product is niet geregeld door de FDA. Het gebruik ervan te bespreken met uw arts alvorens dit product.

Essentiële vetzuren

Emoe olie bevat een grote verscheidenheid aan vetzuren met inbegrip van oliezuurgehalte, linoleenzuur en linolzuur oliën, stelt Drugs.com. Oliezuurgehalte is de belangrijkste vetzuren in de emu olie, die een omega-9 is. Linoleic olie is een omega-6, terwijl linoleenzuur een omega-3 is. EMU olie capsules worden nu aangeboden op het Internet en gespecialiseerde winkels als een nieuwe suppletie van omega vetzuren. Echter, studies over de vetzuren die zijn opgenomen in de emu olie zijn beperkt, en de kwaliteit van de olie is niet gegarandeerd. De FDA niet reguleren van dit product, dus de voordelen van omega vetzuren te bespreken met uw arts voordat u gaat gebruiken.

Anti-inflammatoire

Studies over de actuele gevolgen van de emu olie tonen aan dat het vermindert ontsteking, hoewel niet veel gegevens beschikbaar over de effecten daarvan op de intestinale voering, Staten een artikel in de "British Journal of Nutrition" in April 2010. Het artikel beschrijft een studie die plaatsvond aan de Universiteit van Adelaide in Australië, in een poging om te bepalen van emu olie de doeltreffendheid bij het verminderen van de ontsteking in het geval van na chemotherapie mucositis of ontsteking van het slijmvlies van het spijsverteringskanaal. Deze voorwaarde kan een probleem voor u zijn als u chemotherapie ondergaan. De onderzoekers vonden dat emoe olie was in staat om ontsteking in het slijmvlies van de darm te verminderen, evenals de structuur van de mucosale membranen verbeterd.

Artritis

Emoe olie van anti-inflammatoire eigenschappen kunnen uitbreiden tot versoepeling van artritis pijn en ontsteking. In een studie gepubliceerd in 1997 in het tijdschrift "Inflammopharmacology", vonden onderzoekers in Australië actuele emu olie toepassingen te verminderen van artritis bij ratten. Hoewel dit onderzoek op de actuele toepassing gericht, zijn de interne effecten, met uitzondering van de verminderde ontstekingen in de darmen, onbekend. Aboriginals hebben echter emoe olie gebruikt voor duizenden jaren, toe te passen direct op de huid en het vlees van de vogel, inname beweert haar vermogen om te genezen van een scala van aandoeningen, met inbegrip van artritis pijn.

Wondgenezing

Emoe olie helpt van potentiële gebruik in brandwonden en andere wonden, ook om ontsteking te verminderen. Onderzoekers uit de zuidelijke medische universiteit in China ontdekt dat actuele toepassingen van emu olie ontsteking in schroeien wonden kunnen verminderen. Gepubliceerd in "Academische dagboek van de eerste medische College van PLA" in April 2005, is emoe olie gevonden effectief wanneer toegepast op dagen één via drie na de verwonding, in vergelijking met de andere behandelingen, die zoutoplossing en jodium waren. Nogmaals, hoewel studies veelbelovend zijn, emu olie effecten worden niet gegarandeerd. Praat met uw arts als u wilt proberen emoe olie, en ontdek welke merken de hoogste kwaliteit olie hebben.


gerelateerde artikelen