Is de banaan-moer brood slecht voor Weight Loss?

December 28

Is de banaan-moer brood slecht voor Weight Loss?

Afvallen moet u om te bezuinigen op calorieën, maar dit betekent niet vasthouden aan selderij sticks en gebraden kip totdat u uw doel bereiken. Een occasionele behandelen, zoals een plak van eigengemaakte banaan-moer brood, niet zal maken of breken uw hele dieet. Niemand voedsel ertoe leiden u dat zal gewichtstoename tenzij je te eet veel van. Wanneer u krijg een hunkering voor banaan-noten brood, zoeken naar recepten die op de suiker en het vet bezuinigen te maken dit smakelijke quick brood een beetje meer dieet-vriendelijke.

Banaan brood voeding

Hoewel banaan-moer brood bananen bevat en traditionele recepten van noten--twee levensmiddelen in het algemeen beschouwd als gezond--meestal verzadigde vetten bevatten en tot een kopje suiker. Één sneetje brood van de banaan-moer kan maar liefst 543 calorieën en 25 gram vet bevatten. Als u probeert om te eten tussen 1200 en 1500 calorieën per dag--een vaak aanbevolen nummer voor weight loss--dit segment bedragen tussen 36 en 45 procent van je totale dagelijkse calorieën.

Het gaat om de calorieën

Dalen een paar ponden moet u uw calorieopname beperken. Als het u lukt om meer dan je verbruikt dagelijks 250 tot 500 calorieën te verbranden, verliest u 0,5 tot 1 pond in de loop van een week. Meestal wordt een combinatie van eten minder calorieën en meer oefenen gemaakt dit tekort. Een manier om gemakkelijk snijden calorieën is het verwijderen van voedingsmiddelen die veel suiker, geraffineerde bloem en minimale voeding van uw maaltijd plannen hebben. Veel recepten voor brood van de banaan-moer vallen in deze categorie van lege calorieën. Voorverpakte versies van brood van de banaan-moer zijn zelfs meer kans om te worden vol met toegevoegde suikers en ongezonde vetten die een dieet ramp kunnen worden.

Periodieke traktaties

Een plak van eigengemaakte banaan-moer brood direct uit de oven eens in een tijdje misschien gewoon voldoen aan dat een verlangen zodat u niet voor het overdreven gevoel beroofd. Een studie gepubliceerd in een kwestie van "Psychosomatische geneeskunde" in 2010 bleek dat een streng caloriearm dieet een dieter stress niveaus, waardoor hij om de pomp uit meer van het hormoon cortisol, dat tot vetopslag aanzetten kan kan verhogen. Als u kiest om toe te voegen banaanbrood in af en toe, bak een gezondere versie door de helft van de witte bloem vervangen door volkoren en de helft van de olie met appelmoes. In de meeste recepten, kunt u ook de suiker verminderen door een kwart tot eenderde met weinig invloed op de smaak of textuur van het brood, of gebruik een caloriearm suikervervanger maakte speciaal voor het bakken. Als u super papperig bruine bananen gebruikt, kan hun natuurlijke zoetheid betekenen dat kunt u overslaan de suiker helemaal. Dit kan iets veranderen van de structuur van het brood en laat het met slechts een hint van zoetheid, niettemin.

Voedings- en honger

Montage in alle noodzakelijke voedingsstoffen tijdens u calorieën snijden bent is een uitdaging. Een groot aantal van uw dagelijkse calorieën van de toegewezen uitgaven op brood van de banaan-moer betekent hebt u minder ruimte voor nutriënt-dichte voedingsmiddelen zoals groene groenten, verse groenten, gehele korrels en mager eiwit. Deze voedingsmiddelen zijn waardevol voor lijners omdat ze weinig calorieën per portie bevatten. U kunt veel van hen eten en nog steeds blijven binnen uw calorie-toewijzing. Brood van de banaan-moer is calorie-dicht, wat betekent dat het heeft een veel calorieën in een kleine portie, en kan niet u opvullen voldoende. Zelfs als u erin slaagt om te passen in uw beperkt-calorie dieet, zou het laten u hongerig gevoel. Uiteindelijk, kan deze honger u uw dieet helemaal af te leiden.


gerelateerde artikelen