Voors en tegens van het gebruik van Baby wandelaars

August 22

Voors en tegens van het gebruik van Baby wandelaars

Soms moet je een plek om je baby te plaatsen wanneer u niet hem houden of focus op hem voor een moment of twee. Deze situaties zijn natuurlijk in de loop van elke dag, en het is essentieel dat u een veilige plaats voor uw baby om te spelen. Er zijn een aantal voordelen aan het gebruik van een wandelaar, maar de nadelen zijn veiligheidsfunctie en goed moeten worden overwogen.

Profs

Baby wandelaars zijn meestal voorzien van een assortiment van speelgoed en gadgets voor baby te gebruiken terwijl hij in het zit boeiende. Veel baby's genieten van dit speelgoed, dus jouwe waarschijnlijk blijven inhoud en gelukkig is zittend in een walker. Vergeet niet, als u kiest voor een wandelaar, mag het alleen worden gebruikt in een gebied dat niet in de buurt van trappen of andere gevaren aanwezig is en slechts voor korte perioden.

Cons

De nadelen die verbonden zijn met een baby walker kunnen potentieel ernstig voor de ontwikkeling en de veiligheid van uw baby. Een beetje een zittend in een walker kon een schade lijden als gevolg van rollen van trap of in water, zoals een zwembad, waarschuwt de American Academy of Pediatrics. Een baby hebt ook de mogelijkheid om toegang tot gevaarlijke gebieden van uw huis terwijl in de wandelaar, die tot brandwonden leiden kan of vergiftiging. De AAP waarschuwt dat te veel tijd doorgebracht in een wandelaar eigenlijk het begin van het lopen kan vertragen. Daarom adviseert de AAP ouders niet het gebruik van baby wandelaars.


gerelateerde artikelen