De beste behandelingen voor Rosacea

July 13

De beste behandelingen voor Rosacea

Rosacea is een huidaandoening die leiden tot kan ontsteking, roodheid, hobbels of puistjes te verschijnen op het gezicht. Volgens de Mayo Clinic, indien onbehandeld, neigt rosacea te zijn progressieve. In de meeste mensen, echter rosacea treedt op in cycli en kan flare up voor weken of maanden voor clearing omhoog. Deze flare ups kunnen worden verward met andere gemeenschappelijke huidaandoeningen zoals acne, allergieën en eczeem. Rosacea kan niet genezen worden, maar ter verlichting van de symptomen kan worden behandeld. Een "beste" behandeling niet kan worden geïdentificeerd, echter als huidaandoening van elk individu reageert anders. Volgens de Amerikaanse Academie van Dermatologie (AAD) is diagnose cruciaal omdat elke voorwaarde eigen tekenen heeft en symptomen die vaak verschillende therapieën vereisen.

Dieet-aanpassingen

Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, kunnen verschillende behandelingen worden voorgeschreven door een arts te helpen verbeteren van rosacea. Dieet wijzigingen zijn soms nodig, en voor sommige mensen, kunnen sterk verminderen de roodheid, rosacea is gekoppeld. Vermijden van de voedingsmiddelen die het verwijden van de bloedvaten, zoals kruidige voedingsmiddelen, cafeïne en alcohol, zijn eenvoudige manieren om te helpen de conditie.

Zonnebrandcrème en actuele crèmes

Voor degenen die last hebben van roodheid, Afboekingsmethode en zichtbare bloedvaten, zonnebrandcrème mogelijk de eerste stap in de behandeling. Een niet-irriterend zonnebrandcrème en een barrière-reparatie sussend kunnen worden tweemaal per dag toegepast en gebruikt voor onbepaalde tijd, volgens AAD. Andere actuele crèmes kunnen ook doeltreffend zijn. Retinoid crèmes, natriumsulfacetamide en zwavel, azelaïnezuur en metronidazol zijn actuele medicatie die kunnen ontsteking verminderen en controleren van rosacea.

Orale medicatie

Volgens de AAD meestal rosacea, die wordt gekenmerkt door hobbels en etter-gevulde letsels reageren goed op behandeling. Combinatie therapieën kunnen produceren de beste resultaten. Verbeteringen kunnen snel en effectief met het gebruik van orale medicatie en actuele crèmes. Benzoylperoxide, retinoïden, topische antibiotica, zwavel lotions, sulfacetamide en azelaïnezuur zuur zijn voorbeelden van doeltreffende actuele crèmes. Orale medicatie zijn doxycycline, erytromycine, minocycline, tetracycline en niet-antibioticum formules, zoals niet-antibioticum dosering doxycycline. Orale medicatie vaak de snelste resultaten opleveren, volgens AAD.


gerelateerde artikelen