Bepaalde vitaminen of supplementen behandel genitale Herpes?

March 9

Bepaalde vitaminen of supplementen behandel genitale Herpes?

Overzicht

Genitale herpes is een chronische aandoening veroorzaakt door blootstelling aan het herpes simplexvirus, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Zowel Type 1 als Type 2 herpes simplex kan leiden tot deze aandoening, hoewel de meeste gevallen van genitale herpes zijn veroorzaakt door herpes simplex Type 2. Dit virus wordt verspreid via seksueel contact, en u kan het contract van dit virus zelfs als uw partner geen zichtbare zweren of andere symptomen heeft. Hoewel er geen remedie voor genitale herpes is, kunnen bepaalde vitaminen en supplementen helpen controle uitbraken en andere symptomen van deze aandoening.

Praat met uw arts alvorens eventuele aanvulling of vitamine voor de behandeling van genitale herpes.

Vitamine E

Vitamine E is een belangrijke aanvulling voor de behandeling van genitale herpes, volgens Dr. James Balch en Phyllis Balch, auteurs van "Prescription for Nutritional Healing." Deze vitamine is noodzakelijk voor de productie van gezonde huidcellen en kan versnellen de genezing van zweren en andere laesies. Het is ook een infectie vechter en immuunsysteem booster, die kan helpen het lichaam afwenden van de effecten van het herpes simplexvirus. Praat met uw arts als u van plan bent te gebruiken vitamine E supplementen voor de behandeling van genitale herpes.

Knoflook

Knoflook supplementen kunnen helpen verminderen de ernst en de frequentie van genitale herpes uitbraken. Volgens Michael Castleman, auteur van "The Healing Herbs" bevat knoflook chemische stoffen genaamd ajoene en allicine, die immuun systeem bouwen eigenschappen hebben. Deze chemische stoffen kunnen helpen voorkomen dat de verspreiding van het herpes simplexvirus. Knoflook is ook een antioxidant, die eventueel kunnen verhinderen vrije radicalen moleculen extra schade dat aan de huid cellen. Raadpleeg uw arts voordat het aanpakken van de symptomen van genitale herpes met knoflook supplementen.

Vitamine C

Zoals knoflook is vitamine C een krachtige antioxidant, volgens de Balches. Deze vitamine ook verbetert de functie van uw immuun systeem, en kan helpen bij het minimaliseren van de verspreiding van het herpes simplexvirus. Vitamine C kan helpen verminderen het ontstaan van genitale herpes uitbraken. Praat met uw arts voordat het behandelen van genitale herpes met vitamine C.

Goldenseal

Supplementen die het kruid goldenseal kunnen helpen verbeteren van de symptomen van genitale herpes, volgens de Balches. Dit kruid biedt antivirale en antibacteriƫle eigenschappen, die de effecten van het herpes simplexvirus kunnen verminderen. Neem contact op met uw arts als u van plan bent voor de behandeling van genitale herpes met goldenseal.


gerelateerde artikelen