Hoe maak je je eigen springtouw

October 7

Hoe maak je je eigen springtouw

Springtouw is een krachtige en effectieve cardiovasculaire oefening. Vele atleten springen touw als een warming-up of als onderdeel van hun trainingroutine. Springtouw kan zowat overal worden gedaan. Plus, kunt u meer dan 600 calorie├źn per uur branden. Zo u de lengte, gewicht en materialen kunt, kunt u uw eigen springtouw maken. Een zelfgemaakte springtouw zal ook u geld besparen op een winkel koopt.

Stap 1

Kies uit touwen uit kunststof, leder of nylon gemaakt. Je kunt de meeste van deze bij een ijzerhandel. Lederen touwen neigen te slingeren sneller, maar ze kunnen ook steken als je per ongeluk jezelf. Kies een materiaal dat comfortabel is voor u.

Stap 2

Beslis als u wilt kralen die betrekking hebben op uw touw. Het toevoegen van plastic, rechthoekig kralen voegt gewicht aan uw touw, waardoor het makkelijker te zwaaien. Het maakt ook een geluid elke keer dat het raakt de grond, waardoor het makkelijker om te tellen. U kunt parels in een ambachtelijke winkel kopen.

Stap 3

Meet de lengte van het touw. Een goede vuistregel is voor een springtouw te zijn twee keer zo lang als de afstand vanaf je voeten tot uw oksels. Op het midden van het touw met beide voeten staan en trek aan weerskanten tot uw oksels. Snijden het touw aan elke kant.

Stap 4

De tekenreeks van de kralen op het touw, als je hebt besloten om ze te gebruiken.

Stap 5

Een plastic handvat toevoegen aan elk uiteinde van het touw springen. U kunt grepen op ambachtopslag kopen, of u kunt knippen een stuk van 4 naar 5-duim van 1/2-inch PVC pijp. U kunt ook kopen gewogen grepen uit een sportwinkel, die het draaien van het touw gevoel zwaarder maken zal, zodat u een meer uitdagende training voor je bovenlichaam krijgen. Beveiligen van elk uiteinde met een sterke knoop.

Stap 6

Test de springtouw. Het moet voelen comfortabel en gemakkelijk te verplaatsen. Als u over het struikelen houden, is het mogelijk dat het te lang. U kunt gemakkelijk de lengte aanpassen door de ontkoppeling van de knoop en het touw te verkorten.

Wat die u nodig hebt

  • Nylon, leder of kunststof touw
  • Kunststof kralen
  • Kunststof handgrepen of 1/2-inch PVC pijp
  • Schaar

gerelateerde artikelen